Még lehet elővételes jegyeket vásárolni az EFOTT-ra!

A Jobbik Ifjúság Tagozat hosszú évek óta rendszeres látogatója és kiállítója a hallgatói fesztiválnak.

A kulturális események keretében már 2013 óta állandó helyszíne a fesztiválnak az úgynevezett Civil Tér. A szervezők célkitűzései közé tartozik, hogy a fesztivál programjába minél több civil szervezetet vonjanak be. Idén több mint nyolcvan szervezet kapott lehetőséget kiállítás jellegű tér kialakítására. Ezek között az elmúlt évekhez hasonlóan politikai pártok, illetve azoknak ifjúsági szervezetei is megtalálhatóak lesznek. Tavaly portálunk főmunkatársa, Balogh Gábor is lehetőséget kapott arra, hogy az Online Hetes című pódiumbeszélgetés keretében más újságírókkal együtt aktuális közéleti témákról fejthesse ki véleményét.

Minden évben ott vannak a jobbikos fiatalok az EFOTT-on

A Jobbik Ifjúság Tagozat már hosszú évek óta rendszeres látogatója és kiállítója a hallgatói fesztiválnak. Tavaly is több jobbikos országgyűlési képviselővel, Staudt Gáborral, Z. Kárpát Dániellel, Szávay Istvánnal és Farkas Gergellyel találkozhattak az érdeklődők.

Ebben az évben sem lesz hiány vendégekből, csütörtökön ismételten Staudt Gáborral, pénteken délután Vona Gáborral, szombaton Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, vasárnap Z. Kárpát Dániellel, illetve egész héten Farkas Gergellyel beszélgethetnek majd a fesztiválozók.

Farkas Gergely, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke korábban többször is elmondta az Alfahírnek: évek óta azt tapasztalják, hogy a Jobbik sátrához tér be a legtöbb ember, náluk a legnagyobb a nyüzsgés, és az EFOTT-on is a Jobbik a legnépszerűbb a fiatalok között. Farkas Gergely az Alfahírnek megerősítette: ebben az évben is különböző játékokkal és ajándékokkal várnak mindenkit.

Címlapfotó: EFOTT Facebook