Elképesztő videó: motoros rendőrök migránsok százait futamítják meg - a kamionos is itt kattant meg

Most az alábbi elképesztő mozgóképfelvételen, a rendőrség nézőpontjából azt is láthatjuk, hogyan tesz rendet három motoros rendőr a calaisi autópályán, miképpen futamít meg három francia egyenruhás több száz illegális bevándorlót, ott ahol a magyar kamionos is elszabadult. A videó még a nyáron készült, de rendkívüli tanulságos .

Most az alábbi elképesztő mozgóképfelvételen, a rendőrség nézőpontjából azt is láthatjuk, hogyan tesz rendet három motoros rendőr a calaisi autópályán, miképpen futamít meg három francia egyenruhás több száz illegális bevándorlót, ott ahol a magyar kamionos is elszabadult. A videó még a nyáron készült, de rendkívül tanulságos.

A térségben rendszeres, hogy a migránsok százával próbálnak a francia Calais kikötővárosából Nagy-Britanniába jutni a két országot összekötő Csatorna-alagúton keresztül. Ezért a hívatlan vendégek megpróbálnak potyautasként felkapaszkodni a kamionokba és azokban megbújni, hatalmas károkat okozva az árukészletben. A sofőröket ráadásul akaratuk ellenére embercsempészet miatt is vád alá helyezhetik.