Programok az adrenalin szerelmeseinek (x)

Programok az adrenalin szerelmeseinek (x)

Biztonságos, mégis izgalmas programok

Élménylövészet

Az élménylövészet tökéletes hétvégi elfoglaltság azok számára, akik ki akarnak mozdulni a komfortzónájukból, de mindezt felügyelt és biztonságos környezetben tennék meg. Nem csak az akciókkal teli videójátékok szerelmesei, de a laikusok is kipróbálhatják tudásukat.

A legtöbb pálya szabadtéri, de fedett helyszíneken is kipróbálhatunk különböző fegyvereket.

Tandemugrás

Ha a lövészet nem vonz minket, de mégis vágyunk az adrenalinra, jó választás lehet a tandemugrás is. A valódi szabadesés érzését élvezhetjük elképesztő tempóval és egy tapasztalt oktató felügyeletével.

Szabadesés szimulátor

Az előbb említett szabadesés érzését szimulációval is megtapasztalhatjuk, így akik még nem vágnának bele egy valódi tandemugrásba, a szabadesés szimulátorban nem fognak csalódni. Több percen keresztül élvezhetjük a szélcsatornából áramló levegő adta adrenalint, épp olyan érzés mintha a magasból ugranánk ki és szabadesésben zuhannánk.

Siklóernyőzés

Ha pedig garantáltan életre szóló kalandot keresünk, akkor érdemes utánajárnunk a siklóernyőzés adta lehetőségeknek. Az élményt ebben az esetben is olyan oktatók felügyelik, akik gondoskodnak biztonságunkról és lehetővé teszik hogy a magasból csodálhassuk meg a fantasztikus tájat. Ez a sport nem a szabadesésről, hanem az igazi repülésről, siklásról szól, a madarakhoz hasonlóan vitorlázhatunk a magasban.