A NER humorban nem ismer tréfát: Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Ripost, a TV2 és az M1

A NER humorban nem ismer tréfát: Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Ripost, a TV2 és az M1

Talán nem is szükséges különösebb kommentárt hozzáfűzni a hírhez, mindössze annyit kérnénk kedves olvasóinktól, hogy próbálják meg önkéntelen mosolygás, nevetés, netán hangos hahotázás nélkül elolvasni a hírt.

Átadták csütörtökön az Érték és Minőség Nagydíj pályázat elismeréseit a Parlamentben - számolt be az eseményről a Bors. A díjak odaítélésekor igen bőkezűen bántak a nyíltan kormánypárti médiumokkal.

Mint írják,

„az Érték és Minőség Nagydíj megmutatja azt, hogy az egyes szakágakban ki a legjobb, a megbízható minőséget garantáló, értéket teremtő szolgáltató és termékgyártó Magyarországon”.

Hozzátették: az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat küldetése, hogy saját eszközrendszerével segítse azt, hogy a gazdaság és kultúra szereplőinek kiszolgáltatottsága csökkenjen, és javuljon termékeik, szolgáltatásaik jövedelmezősége. Továbbá, hogy a különböző szektorok között egyfajta hidat építsen és egyértelmű segítséget nyújtson a fogyasztóknak, felhasználóknak a tudatos választásaikhoz.

A Kommunikációért Nívódíjat idén a Ripost szerkesztősége, a TV2 hírigazgatósága és az M1 csatornaigazgatósága kapta, mivel az értékelők szerint ez a három sajtószerv tette a legtöbbet a kiemelkedő minőségű értékek bemutatásáért.

Na, sikerült kibírniuk?