Felakasztaná a jobbikosokat a liberális polgármesterjelölt

A jobbikosok patkányok, csótányok, férgek, akiknek az akasztófán a helyük.

Rózsa Mihály a Kettős Mérce blog csütörtök esti, "Mi nekünk a Jobbik?" című rendezvényének Facebook-falán akasztatna fel egymillió embert. A Magyar Liberális Párt egykori alapítóját az akasztotta ki, hogy valaki megkérdezte: "És jönnek jobbikos fiatalok?" A bejegyzés alatt rögtön a harmadik kommentben már ki is fejtette velős véleményét:

 


 

A szervezők egyébként az válaszolták a felvetésre, hogy "a beszélgetés célja az elemzés lesz, a meghívottaink mind-mind végeztek kutatásokat ebben a témában, beszélgettek fiatalokkal, feltérképezték motivációikat stb. (...) Szóval nem kutatási terepmunka lesz ez, hanem ilyen szintetizáló beszélgetés."

Mihály azonban kissé másképp látja a rendezvény célját.

 


 

A kommentelőkkel kialakult vita során kiderült, hogy többségük nem osztja Rózsa véleményét, ám ő nem zavartatta magát, elvégre


 

Végül ultima ratioként ezzel a fotóval zárja le a vitát:

Rózsa egyébként 2014 végén kilépett az MLP-ből. Akkor nem indokolta távozásának okát, később azonban egy Facebook-posztban azt állította, hogy párttársai "áskálódtak ellene", és talán még decemberi szívrohamát is nekik köszönheti.

Külön bájos, hogy a liberális polgármesterjelölt patkányirtós, férgezős, csótányozós kommentjeit lelkesen végig lájkolgatta Zoltai Andrea, a Toleráns Holnapért Egyesület elnöke, Zoltai Gusztávnak a Mazsihisz egykori ügyvezető elnökének és Lázár János tanácsadójának lánya.

Becsületére váljék, hogy Andrea élőben is vállalja véleményét, mint például 2013-ban a Hazatérés Templománál tartott Horthy-megemlékezés ellen tüntetve is tette.