Fiatal nőt gyilkolt meg Sztojka Pál – a rendőrség körözést adott ki ellene

Sztojka Pált emberölés miatt körözi a rendőrség. A gyanú szerint egy fiatal nőt gyilkolt meg.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. augusztus 16-án a délelőtti órákban egy Budapest VIII., Népszínház utcai lakásban meggyilkolta alkalmi barátnőjét. A gyanú szerint a nő holttestét egy szőnyegbe csavarta, majd azt egy autóval Kalocsára szállította. A rendőrök 2015. szeptember 11-én egy kalocsai ingatlan udvarán megtalálták a nő földi maradványait – írja a police.hu.

 A nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével a jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó 32 éves Sztojka Pál, kalocsai lakos gyanúsítható, akinek országos körözését rendelte el a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 461-5110 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.