Magyarország még a fideszes kamucivil szervezet szerint sem családbarát

De ne aggódjunk, még azzá válhat.

Az ezer százalékig kormánypárti kamucivil szervezet fideszes elnöke a szombati lapszámban megjelent interjúban kiemelte, hogy a 2019-es költségvetésben minden eddiginél nagyobb összeget, több mint 2000 milliárd forintot költenek a családok támogatására.

A Ficsak elnöke arról is felmondta a leckét, hogy a gyermeküket nevelő nők munkába való visszatérését minden lehetséges módon támogatni kell. Szerinte erre az atipikus - a részmunkaidős és egyéb, a hagyományostól eltérő - foglalkoztatási formák szélesebb körben való elterjesztése lehet a megoldás.

Arról már nem szólt a fáma, vajon egyetért-e azzal, hogy ha már az említett nők visszatértek a munkába, akkor mennyire családbarát lépés a rabszolgatörvénnyel a hét hat napján ott is tartani őket, hogy még csak véletlenül se tudják nevelni azt a szerencsétlen gyereket.

Kecskeméten elindult egy új, ám sokkal őszintébb nemzeti konzultáció

Kecskeméten is elindult az ellenállás. Mint ismert, néhány napja kezdték el teleplakátolni az országot (természetesen az adófizetők milliárdjaiból), amelyekkel a "Családok évét" igyekeznek népszerűsíteni.