Győzött Martonfa, és győzött a Jobbik!

Mint ismeretes, a napokban jelentette be Orbán Viktor, hogy Magyarországon nem lesz menekülttábor, az ellenzéki párt értelmezése szerint így okafogyottá vált a Pécs melletti gyűjtőpont megépítése is. A Jobbik elképzelhetetlennek tartja, hogy a miniszterelnök önmagát meghazudtolva álláspontját megváltoztatja, és mégis a tábor megépítése mellett döntene. Ez esetben a közfelháborodás nyomán kialakuló helyzetért egyértelműen őt terhelné a felelősség.

A mai napon – segítve a kormány jogalkotási munkáját – egy országgyűlési határozatot terjeszt be a jobboldali ellenzék, melyben az ez ügyben kiadott kormányrendelet visszavonását kezdeményezi. A nemzeti konzultáció eredményét, azaz a „magyarok nem akarnak illegális bevándorlókat”, a nemzeti pártnak következetes kiállásával és a martonfai közösség elkötelezettségével sikerült nyilvánvalóvá tenni mindenki számára.

„A Martonfán megvalósult összefogás történelmi siker, az országban egyedülálló példája annak, hogy a magyarok képesek kiállni a nemzeti érdekeikért.”

- zárul a jobbikos kiadvány.