Kirúgták a Három a magyar stábját a Katonából is

Ezt alig másfél órával a felvétel előtt közölték velük, az N1 TV segített rajtuk.

Hiába Bár egyezett meg a Három a magyar stábja arról, hogy a Katona József Színház „kantinjában” forgathatják közéleti beszélgetős műsoruk következő részét is (cserébe „örömmel vették”, ha megemlítik a helyszínt), ma reggel a teátrum vezetése mégis azt közölte, visszavonják az engedélyt – tudta meg lapunk. A műsorban Lukácsi Katalin, Gulyás Balázs és Pápay György mellett ezen a héten Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázó, a Jobbik országgyűlési képviselője lett volna az egy ráadás. Lánczi Richárd, az N1 TV főszerkesztője sietett segítségükre, aki stúdiót biztosított a négy véleményvezér számára.

A Három a magyar stábja a műsor második évadának előző két részét is ezen a helyszínen rögzítette, ennek ellenére a forgatás előtt alig másfél órával érkezett a lemondó levél.

Munkatársunk nagyon nagyot hibázott, amikor az ügyvezetőnkkel való egyeztetés nélkül hozzájárult a felvételek készítéséhez kávézónkban. Elnézést, hogy csak most jelzem ezt, de a felvételek ténye csak tegnap jutott színházunk vezetőségének tudomására

– áll a színház vezetősége által a stábnak küldött levélben.

Számomra egyértelmű, hogy a vezetőség megnézte a műsort, és úgy döntöttek, nem akarnak helyt adni az adásnak – vélekedett Gulyás Balázs. – A nehézségek ellenére nem lesznek képesek elnémítani minket – tette hozzá elszántani.

Iszonyatosan inkorrekt volt másfél órával a felvétel előtt közölni a döntésüket – tette hozzá Lukácsi Katalin.

Itt a polgári Magyarország árváinak készült műsor második évadja

A hetente jelentkező politikai véleményműsort nyár elején indította útjára három konzervatív világnézetű közéleti szereplő, Lukácsi Katalin, Gulyás Balázs és Pápay György, akik többek között a (NER általi visszafoglalás előtti) Hír TV Szabadfogás és Egyenesen című műsoraiból lehetnek ismertek a nagyközönségnek.

A Három a magyar műsorait YouTube-csatornájukon tekinthetik meg, az N1 TV stúdiójában Steinmetz Ádámmal most felvett adást pénteken este 7-kor teszik közzé.