Jön az Iron Network

Egy évvel azután, hogy Hosszú Katinka létrehozta saját vállalkozását az úszásoktatásban, most újabb terület meghódítására készül. 

A Facebookon tett bejegyzés szerint az úszónő televíziós babérokra tör és elindítja az Iron Network csatornát, amihez sikerült leszerződtetniük a Sport Tv egyik arcát és kedvelt műsorvezetőjét, Szaniszló Csabát.

„Az új osztály élére egy tapasztalt szakemberre volt szükségünk, akinek ismerjük a munkáit, akivel hasonlóképpen gondolkodunk, és akivel korábban személyes kapcsolatunk is volt. Jelöltünk a Sport TV műsorvezetője és kommentátora, Szaniszló Csaba volt, aki hosszas beszélgetések után igent mondott, így 12 év után elhagyja előző munkahelyét, Magyarország első tematikus sportcsatornáját, hogy az Iron csapathoz csatlakozzon. Amellett, hogy Csaba számos rangos sporteseményt közvetített, az elmúlt években hazai és nemzetközi televíziós sportjogok beszerzésével is foglalkozott, másodmagával álmodta meg és hozta létre a Trash Talk című amerikaisport-talkshowt, nemrég elkészítette első dokumentumfilmjét, mely hazánk egyetlen NBA-játékosa, Dávid Kornél amerikai pályafutásának fontosabb állomásait követte végig, az elmúlt nyáron pedig a nemzetközi televíziókért felelt az úszó-világbajnokságon” - írja a posztban.

Bővül az Iron Corporation csapata Éppen tegnap egy éve ugrottak először medencébe az Iron Aquatics első tanítványai, és...

Közzétette: Katinka Hosszu – 2017. szeptember 14.

A műsorvezető az Indexnek elmondta, hogy a tévézés a távlati célok közt szerepel, egyelőre a már eddig is létező Iron Network csatornát szeretnék felfuttatni több és jobb tartalmakkal.

A Sport TV nézőit megnyugtatta, hogy nem hagyja ott teljesen a csatornát, a Trash Talk című műsorban továbbra is láthatjuk majd.

Katinka a csatorna indulását azzal indokolta, hogy 

„Boldoggá és büszkévé tesz minket, milyen sokan vagytok kíváncsiak ránk, és szeretnénk mindent megtenni azért, hogy minél rendszeresebb és színvonalasabb tájékoztatást kapjatok arról, mi történik velünk."

A távlati merészebb célokat is megemlíti a közlemény végén, ám úgy véli, még korai lenne ezekről beszélni.