Így maradj talpon! A jobbikos önkormányzati képviselő nem, de Habony Árpád embere játszhatott

De összefüggésbe hozták a Voldemort-üggyel is.

A Fidesz hatalma éppenséggel nem Németh Szilárdon, vagy Kósa Lajoson múlik, a Habony-művek a Nemzeti Együttműködés Rendszerének letéteményese. Ebben a boszorkánykonyhában találják ki, hogy kire, mire haragudjon a nép, meg persze azt is, mire legyen büszke. Olyan, mint a Mátrix, aki Magyarországon él, nem menekülhet előle.

Beszámoltunk arról, hogy Varga Dánielt azután nem engedték, hogy részt vegyen az állami csatorna Maradj talpon! című kvízműsorában, miután kiderült, a fiatalember a Jobbik színeiben jutott be lakhelye önkormányzati testületébe. Azonban a tavaly nyáron Habony Árpád érdekeltségébe kerülő produkció közel sem ennyire finnyás, ha épp nem a Jobbikhoz köthető jelentkezők próbálnak náluk szerencsét.

Megint hatalmasat hazudott az MTVA - csak fideszes politikus maradhat talpon?

Mint beszámoltunk róla, a köztévé "Maradj talpon!" című műsorában nem vehetett részt Varga Dániel, a csepregi önkormányzatban jobbikos önkormányzati képviselője és a párt frakciójának tanácsadója. A kvízműsor válogatóján ugyan átment, közölték vele, hogy számítanak rá, majd két nappal a felvétel előtt telefonon visszamondták szereplését "a munkája miatt".

Visszatérve Holbokhoz, ő 2016 november végén nyert "2 misit", ám augusztusban még arról cikkeztek, hogy a cége kapcsolatba hozható az egyik fideszes korrupciós üggyel, a nagyobbik kormánypárt fekete mágusa, Mengyi Roland számára szállított nyilvánvalóan fiktív pályázatokat, annak érdekében, hogy részesülhessenek egy félmilliárdos pályázati pénzből.

Azonban hősünk ennél sokkal nagyobb hal, Holbok Sándor már 2006 óta Habony Árpád központi kampánycsapatának a tagja, míg 2010-ben a Honvédelmi Minisztérium tanácsadója, és a tárca két cégének felügyelőbizottsági elnöke és a HM Arzenál Elektronikai Zrt. igazgatósági tagja lett.

Mindemellett a Fidesz alapítótagjának, Szájer Józsefnek a kabinetfőnöke.

Forrás: Maradj Talpon! Facebook oldala, 2016. november 28.

Vajon róla is készült háttértanulmány a produkciós irodában?

Voldemort birodalma

Mengyi Rolandot, a Fidesz országgyűlési képviselőjét a Legfőbb Ügyészség azzal vádolja, hogy vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedést, bűnszövetségben és bűnsegédként elkövetett különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalást követett el.

Az elkövetett tetténél is borzasztóbb, hogy üzlettársaitól azt követelte meg, hogy Voldemort nagyúrnak szólítsák: ez a kitalált mesefigura a Harry Potter világának főgonosza.

(Cikkünkben korábban tévesen szerepelt, hogy a műsorban szerepelt volna az Országház egyik osztályvezetője, ezért elnézést kérünk minden érintettől!)