Véraláfutásos fotó bizonyíthatja, hogy volt barátnőjét is verte az erőszakos karateedző

Véraláfutásos fotó bizonyíthatja, hogy volt barátnőjét is verte az erőszakos karateedző

Az ügy egy gyermek felrúgásával kezdődött, azonban azóta szinte naponta kerül újabb tétel Agócs Tibor bűnlajstromához. Nemi erőszak, kiskorú bántalmazása, párkapcsolaton belüli erőszak.

Agócs Tibor a jászberényi Yakuzák SE-ben oktató karateedző rendszerint tanítványai körében ismerkedett, korábbi barátnője is hozzá járt edzésre. Az erőszakos férfi ugyan azt állította, hogy nem verte a nőt, de a volt barátnő egy az RTL Híradónak mutatott monoklis fotóval bizonyítja az ellenkezőjét.

A bántalmazott nő azt állítja, Agócs esetenként ököllel is ütötte a fejét és a testét:

Nem egy pofont adott, vagy ilyesmi, hanem keményen, ököllel verte telibe a fejemet vagy a testemet, mintha edzésen lenne, úgy fogta és akkor rám rúgott.

A jelenség ismerős lehet arról a felvételről, ami akkor készült, amikor a karateedző egy profi lábsöpréssel rúgott fel egy 7 éves, 23 kilós kisfiút.

Előfordult az is, hogy a férfi a hajánál fogva húzta végig barátnőjét a járdán. Ezt a módszert edzésein is alkalmazta: egyik tanítványa beszámolója szerint így büntette őt, amiért férfi létére hosszú volt a haja.

Agócs Tibor az RTl-nek nyilatkozva azt mondta, hogy nem igaz, amit volt barátnője állít. Hozzátette: a nyilvánosság előtti rágalmazásért feljelentést tesz a nő ellen. A sértett ragaszkodik az igazához, állítja, többen tudják igazolni az állításait. Ennek az RTL is utánajárt: az edző több korábbi tanítványa is igazolta, hogy a férfi verbálisan és fizikálisan is bántalmazta barátnőjét.

Agócs Tibor több tanítványával is összejött, mindig a könnyű prédákat szemelte ki.

A karateedző receptje az volt, hogy sérülékeny, rossz családi körülmények közül jövő, bizonytalan lányokat emelt ki először sportolóként a többi tanítványa közül, majd szorosabbra fűzte velük a viszonyt.

Egy esetben egy 13 éves tanítványa szerelmes lett belé. A férfi várt, amíg a lány betöltötte a 14-et, akkor csókolóztak először, aztán a lány 15 éves korában elvette a szüzességét.

Egy másik tanítvány egy olyan esetet elevenített fel az RTL Híradónak, aminek szem- és fültanúja volt. A junior és a felnőtt válogatott utazott a buszon, amikor Agócs Tibor minősíthetetlen szexuális megjegyzéseket tett kiskorú barátnőjének.

Főleg mai füllel hallgatva ilyen minősíthetetlen szexuális megjegyzéseket tett. De tényleg olyat, hogy aztán meg a....

A TV2-nek pedig egy másik tanítvány azt nyilatkozta, hogy az edző 17 évvel ezelőtt megerőszakolta, és megfenyegette, hogy ha másoknak beszélni mer az esetről, akkor megöli.

Agócs Tibor mentegeti magát a gyermekbántalmazási ügyben:

Én leültem ezzel a kisfiúval, rögtön bocsánatot kértem, és az elkövetkezendő napokban szinte a tenyeremen hordoztam, és nagyon jó barátságot kötöttünk

– állítja a karateedző, ám a gyerek anyukája szerint ez hazugság.

(Címlapkép: rtl.hu)