Innováció a samponok világában (x)

Innováció a samponok világában (x)

A férfiak is kényesek a frizurájukra, a nőket pedig egyenesen hercegnővé tudja varázsolni egy igazán szép, dús hajzuhatag. Nem véletlen, hogy igyekszünk figyelmet fordítani arra, hogy méltón gondoskodjunk a hajunkról.

Az ápoltság és jó megjelenés elképzelhetetlen lenne anélkül, hogy csábos, gondozott és rendezett tincsek kereteznék az arcunkat. A frizura maga a stílus, és nagymértékben meghatározza kisugárzásunkat. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy hogyan és milyen termékekkel gondoskodunk a hajunkról, hiszen a célunk az, hogy egészséges és ragyogó maradjon.

Ragaszkodjunk a minőséghez!

A Kevin Murphy samponjaival mi sem egyszerűbb ennél. De vajon mi teszi ezt a márkát annyira különlegessé? A névadó alapító elképesztő tapasztalatokat szerzett a divat világában, és nem túlzás azt állítani róla, hogy ő a frizura stylistja. Egy művész, aki pontosan tisztában van azzal, hogy milyen hatalmas ereje van a gyönyörű és a stílusos, valamint az alkalomhoz illően megformált frizurának.

A termékei nem csupán samponok, hanem egy egész filozófia lapul meg mögöttük, amely az egészséges és csodás haj megteremtésének és megőrzésének jegyében ötvözi mindazt a tudást, tapasztalatot és fejlesztést, amely elérhető a kozmetika, a bőr- és hajápolás területén.

A kulcs a természetesség

Habár mindezekből azt is gondolhatnánk, hogy ezek a modern készítmények hátat fordítottak a természetességnek, ennek éppen az ellenkezője az igaz. A natúr alapanyagok felhasználásával megalkotott komponensek egyszerre gondoskodnak a fejbőr és a haj szépségéről és egészségéről, ráadásul oly módon, hogy mentesek a szulfáttól és a parabénektől.

Napjainkban, amikor a környezettudatosság nem egyszerűen divat, hanem maga a szükségszerűség, örömmel üdvözölhetünk egy termékcsaládot, amely sem az élővilágra, sem a felhasználók egészségére ártalmas alkotóelemeket nem tartalmaz.

Az állatbarátok mindenekfelett értékelni fogják azt a lényeges információt, hogy minden egyes sampon fejlesztése oly módon valósul meg, hogy közben egyetlen állatkísérlet sem történik. Nem véletlenül rendelkeznek a Kevin Murphy termékek PETA tanúsítvánnyal, amely pontosan ezt hivatott garantálni az érdeklődők számára.

Teljes körű gondoskodás

Ezek a samponok olyan vitaminokban és aminosavakban gazdagok, amelyek képesek biztosítani a szükséges tápanyagokat, hogy a hajunk teljes fényében tündökölhessen. A frizuránk dúsabbnak tűnik, ha ezeket a termékeket alkalmazzuk, s még a töredezett, sérült hajszálaknak is végleg búcsút mondhatunk.

A különféle növényi kivonatok, valamint egzotikus komponensek képesek arra, hogy megújítsák a hajunkat, s ezáltal új életet leheljenek a frizuránkba, sőt, a megjelenésünkbe is. Ma már nem csupán ábránd, hogy olyan hajkoronánk legyen, mint a kifutókon vonuló modelleknek. Hiszen nem kell ehhez egyebet tennünk, mint gondosan megválogatni azokat a készítményeket, amelyekkel visszaadjuk hajunk természetes szépségét és egészségét.