Kampányüzemmód: egységes troll kommentek lepték el Jakab Péter Facebook-oldalát

Kampányüzemmód: egységes troll kommentek lepték el Jakab Péter Facebook-oldalát

Egyre közelebb van április harmadika, érezhető a fideszes kampányüzemmód az online térben is. Erről tanúskodik, hogy egységes kommentet író trollok lepték el Jakab Péter Jobbik-elnök Facebook oldalát.

A magyar néppárt vezetőjének posztjai alatt több, szó szerint ugyanolyan szövegezésű komment jelent meg.

Például ilyen:

A dolog korántsem új keletű, már évekkel ezelőtt kiderült, hogy a Fidesz általa irányított trollbrigádokat vet be a közösségi médiában, hogy így járassa le politikai ellenfeleit, vagy éppen erősítse fel saját narratíváját különféle ügyekben.

A Jobbik egyébként az egyre szörnyűbb, komoly humanitárius katasztrófával fenyegető ukrán-orosz háború miatt múlt hét vasárnap országos adománygyűjtésbe kezdett a kárpátaljai menekültek számára.

Országos adománygyűjtésbe kezdett a Jobbik a kárpátaljai menekültek számára

Az egész országban adományokat gyűjt a kárpátaljai menekültek számára a Jobbik. Az Egységben Magyarországért ellenzéki együttműködés jobboldali ellenzéki pártja komoly figyelmet szentel arra, hogy elsősorban a kárpátaljai magyaroknak, másodsorban minden háború elől menekülő személynek segítséget nyújtson. Az Alfahír megkeresésére Keresztesy Gergő, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának elnöke elmondta, jelentős mennyiségű adományról lesz szó tekintettel arra, hogy az ország minden pontján gyűjtik a felajánlásokat.

Jakab Péter még aznap este önkéntesekkel a magyar-ukrán határra, Záhonyra látogatott, ahol önkéntesekkel élelmet osztott, akcióját pedig az elmúlt napokban is folytatta.

Jakab Péter a záhonyi határátkelőnél járt, ahol a tapasztalatok szerint az állam bedobta a gyeplőt

Jakab Péter, a Jobbik elnöke vasárnap este önkéntesekkel a magyar-ukrán határra, Záhonyra látogatott, ahol a helyiekkel sikerült szót váltanom. Azt mondták, hogy lényegében az állam bedobta a gyeplőt. Itt vannak a civilek, itt van az önkormányzat, itt vannak a lelkes önkéntesek, vannak adományok, de az állam nincs sehol.