Jegy nélkül utazó külföldi vert kalauzt Budapesten

Egy órán belül elfogták azt a román férfit, aki augusztus 20-án vert meg egy kalauzt a kőbányai állomáson. A férfi az egyik vonat mosdójába zárkózott be, mert nem volt jegye. A kalauzt azután ütötte meg, hogy ezt szóvá tette. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult ellene eljárás, aminek a végét előzetesben várhatja meg.

Egy órán belül elfogták azt a román férfit, aki augusztus 20-án vert meg egy kalauzt a kőbányai állomáson. A férfi az egyik vonat mosdójába zárkózott be, mert nem volt jegye. A kalauzt azután ütötte meg, hogy ezt szóvá tette. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult a román férfi ellen eljárás, aminek a végét előzetesben várhatja meg.

Jegy nélkül utazó szlovák vert kalauzt Tatánál

Az utóbbi időben több vasúti jegyvizsgálót is támadás ért szolgálat közben, most épp Tatánál vertek meg egy kalauzt, akinek az volt a "bűne", hogy megbírságolt egy jegy nélküli utast. A szlovák férfi Győrben szállt vonatra, de amikor kis idővel később ellenőrizték, nem tudott utazásra jogosító dokumentumot felmutatni.