Holtan találták a másik bv-s áldozatot is a Kis-Dunában

Holtan találták a másik bv-s áldozatot is a Kis-Dunában

Miután azonosították kedden megtalált társát, most megtalálták a büntetés-végrehajtás (bv) 29 éves, hivatásos állományú tagjának holttestét is Rácalmásnál, a Kis-Dunában - közölte szerda délelőtt a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az eltűnés helyének, vagyis a Kis-Duna-híd közelében július 6-án 8 óra 10 perckor bukkantak rá a holttestre és emelték partra

- írták a rendőrség hivatalos oldalán.

Megtalálták az egyik, Kis-Dunában eltűnt bv-s munkatárs holttestét

A rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai közös ellenőrzésük során július 5-én 15 óra körüli időben Rácalmásnál, a Kis-Duna hídnál megtalálták a vízben az egy nappal korábban eltűnt büntetés-végrehajtási szervezet egyik hivatásos állományú tagját - tájékoztatott kedden a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság. 

Emlékeztettek, hogy a büntetés-végrehajtás két munkatársa hétfő délelőtt merült el a Kis-Dunában, szolgálati kutyák kiképzése közben.

A Terrorelhárítási Központ (TEK) - mint a kutatás irányítója - azt közölte kedden az MTI-vel, hogy a bv, a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai a felszínen és a part mentén is jelentős erőkkel keresik a 29 és a 34 éves férfit.

Felidézték, Rácalmáson, a Kis-Duna-hídnál a Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézet és a Márianosztrai Fegyház és Börtön egy-egy munkatársa szolgálati kutyák kiképzése közben, eddig ismeretlen okból, elmerült a vízben.