A Jobbik bocsánatkérésre szólította fel Orbán Viktort, Koncz Zsófiát és a propagandagyárosokat

A Jobbik bocsánatkérésre szólította fel Orbán Viktort, Koncz Zsófiát és a propagandagyárosokat

A Jobbik ma reggel közleményben reagált arra a cikkünkre, melyben megírtuk, Riz Gábor fideszes országgyűlési képviselő saját maga cáfolta azt a hazugságot, hogy Bíró László, Borsod 6. ellenzéki jelöltje tönkretette volna a csernelyi varrodát.

Pedig Riz Gábor nagyon beleélte magát a szerepébe, és tegnap "Bíró-féle emberekről" beszélt a Parlamentben.

A fideszes képviselő buktatta le a Fidesz hazugságát: 2017-ben is Bíró László gépeivel működtették a csernelyi varrodát

Van az úgy, hogy egy fideszes hazugságot épp egy fideszes országgyűlési képviselő cáfol meg. Ez történt Riz Gáborral is.

A Jobbik felidézi, hivatalos Facebook-oldalán tett közzé bejegyzést Riz Gábor, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 3-as számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője melyben arról biztosítja követőit, hogy a csernelyi varrodában folyamatos a munka. A poszt 2017. augusztus 14-én jelent meg – egy évvel azután, hogy Bíró László, az ellenzék közös képviselőjelöltje annak reményében adott tovább a varrodán, hogy az új tulaj betartja ígéretét, és biztosítja a termelést az üzemben. Riz bejegyzésében azokról a munkagépekről is látható néhány fotó, melyekről a kormánymédia azt hazudta, Bíró László eladta azokat egy ismerősének.

"A fideszes politikus bejegyzése is bizonyítja, hogy a Bíró Lászlót aljas módon támadó kormánypropaganda hazudott és most is hazudik, amikor arról próbálja meggyőzni a Borsod 6-os választókörzetben élőket, hogy Bíró László miatt ment tönkre a varroda"

- írta a párt. 

"A Fidesz fél. A Fidesz hazudik. A Fidesz tisztességtelen. A Fidesz hülyének nézi a választókat. De ebből elég volt"

- olvasható a jobbikos közleményben, hozzátéve: megértik a Fidesz félelmét, ugyanis a borsodiakkal, abaújiakkal és a hegyaljaiakkal közösen október 11-én lebontják a kétharmadot, véget vetnek a diktatúrának és megteszik az első lépést a 2022-es kormányváltás felé. 

"Mindemellett felszólítjuk Orbán Viktort, Riz Gábort, Koncz Zsófiát és az összes hazudozó propagandagyárost, hogy azonnal kérjenek bocsánatot a választóktól, amiért megtévesztették őket és fogadják el végre: elég volt a magyar emberek kihasználásából"

- fogalmaztak. 

Emlékezetes, a Jobbik néhány nappal ezelőtt már felszólította a Fideszt, illetve Koncz Zsófiát a bocsánatkérésre, igaz egy másik ügyben. Ugyanis a fideszes országgyűlési képviselőjelölt testvére, ifj. Koncz Ferenc minősíthetetlen hangnemben beszélt a választópolgárokról, amit Koncz Zsófia vicces tettnek nevezett. 

Újabb szintet lépett a Fidesz: alpári és durva szavakkal sértegetik a választókat, és közben még ki is nevetik őket

Nemrég került ki az internetre az videó, amelyben Koncz Zsófia testvére nyomdafestéket nem tűrő szavakat mond telefonálás közben egy választópolgárnak, a körülötte lévők pedig ahelyett, hogy rendre utasítanák őt, inkább nevetgélnek a vérig sértett választón. Amikor pedig ezt számon kérik tőlük, nem elnézést kérnek, hanem azzal mentegetőznek, hogy csak vicceltek.