Távozni akar a Real Madrid csapatkapitánya

Távozni akar a Real Madrid csapatkapitánya

A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez a spanyol Onda Cera rádióadónak  arról beszélt, hogy az együttes csapatkapitánya, Sergio Ramos szeretne Kínába szerződni.

A klub elnöke arról beszélt, hogy nem szeretné elengedni Sergio Ramost a klubtól, ugyanis óriási szükség van még mindig rá.

"Ramos egyik nap bekopogott az irodám ajtaján, és közölte, kapott egy anyagilag finoman szólva előnyös ajánlatot Kínából, és szeretné, ha elengednénk. A problémát az jelentette, hogy a kínaiak nem tudnának nekünk egy eurót sem fizetni, mert ott van erre valami furcsa szabály, nem tudom, mi az pontosan. Ezt figyelembe véve közöltem Ramosszal, ő sem gondolhatja komolyan, hogy a kapitányunkat csak úgy, ingyen elengedjük. De őszinte leszek, nem nagyon van olyan ajánlat, amelyért cserébe elengedném Ramost. Ha valaki szeretné átigazolni, ki kell fizetnie a kivásárlási árát".

A királyi gárda elnöke a lehetséges igazolásokról is beszélt. 

„Július elsején ülök össze Zidane-nal, és akkor kezdünk el beszélni az átigazolásokról. Mbappéval és Neymarral sosem tárgyaltam, ahogy Griezmann-nal sem. Eden Hazard szerződtetése évek óta tervben van, remélem, az idén végre sikerül ennek a történetnek a végére érni, és Hazard a Real Madrid játékosa lesz” - tette hozzá Florentino Pérez.

A klubelnök a lehetséges távozókról és Ödegaardról is szót ejtett.

"James Rodríguezt nem fogjuk visszahozni csak azért, hogy drágábban eladjuk, mert emberkereskedelemmel nem foglalkozunk. Keylor Navastól semmi okom nem volt elbúcsúzni, mivel szerződés köti őt a klubhoz. Martin Ödegaardról eszünk ágában sincs lemondani, még mindig csak húszéves, és most például a holland bajnokság egyik legjobbja volt. A Real Madrid sztárja lesz két-három éven belül, ebben biztos vagyok! Gareth Bale jelenleg nyaralását tölti, vele kapcsolatban csak annyit mondhatok, még egyetlen ajánlat sem érkezett egyik játékosunkért sem!”

Óriási mozgolódás várható a nyári átigazolási szezonban | Alfahír

Régóta nem volt ilyen nagy érdeklődés a nyári labdarúgó átigazolási szezon során. Ugyanis a transzferidőszak során a legnagyobb európai egyesületek keretei fognak szinte teljesen kicserélődni.