Eltűnik az ATV-ről a Magánszféra

Más otthont keres a politikusok magánéletébe bepillantást nyújtó műsornak Péterfi Judit.

A Magánszféra volt az a műsor, amelyre gyermekbetegségei ellenére is régóta nagy szükség volt a hazai közéleti-politikai életben. Végre volt egy műsor, ahol a politikusokról is lehullhatott a lepel, miszerint ők is emberek. És nem mindegyik egy korrupt, beképzelt szemétláda. 

A műsor kezdése is kiverte a biztosítékot, amikor is Péterfi Judit a Jobbik elnökét, Vona Gábort kísérte el egy napján, és tett fel neki olyan kérdéseket, amelyeket ritkán kap egy közéleti szereplő, és amelyekre még ritkábban válaszol. Ráadásul az ATV-n. Kapott hideget és meleget is a Magánszféra, amelynek aztán vendége volt Gyurcsány Ferenc, Juhász Péter, Szél Bernadett, Karácsony Gergely, Gőgös Zoltán, Dúró Dóra, Hadházy Ákos, Gémesi György, Kész Zoltán, Botka László, Szabó Tímea, Ujhelyi István és végül Medgyessy Péter. 

Csak fideszes és kdnp-s politikus nem engedte be a magánszférájába a nézőket. 

A magam részéről minden egyes adást megnéztem a műsor YouTube-csatornáján, és kíváncsian vártam, hogy lesz-e folytatás. Péterfi Judit mai Facebook-bejegyzése szerint az ATV-n biztosan nem, ugyanis, mint írja, "olyan kompromisszumokat kellett volna meghoznom, amelyeket nem tudtam volna vállalni szakmailag".

Bár több helyen a Magánszféra megszűnéséről írnak, egyelőre új otthont keres a műsornak, és a poszt szerint a tárgyalások már el is kezdődtek.