Magyar Péter: Egyedül a fideszes oligarchák nyernének egy háborún

Magyar Péter: Egyedül a fideszes oligarchák nyernének egy háborún

A Tisza Párt arca úgy véli, a Fidesz aktívan tárgyal a sorkatonaság visszaállításáról. A békéről harsognak, de lőszer- és fegyvergyárakat építenek - mutatott rá.

Miközben a Fidesz a békéért menetel, több száz magyar katonát küld polgárháborúba Afrikába, és aktívan tárgyal a sorkatonaság visszaállításáról. A békéről harsognak, de lőszer- és fegyvergyárakat építenek, miközben megszüntették Magyarországon az óvóhelyeket. Mindezt a magyarok “védelmében”

- rótta fel Magyar Péter szerdai Facebookon megjelent posztjában, utalva a Csádba küldött kontingensre is.

A Tisza Párt alelnöke, EP-listavezetője azt is hangsúlyozta:

"Egyedül a fideszes oligarchák nyernének egy háborún… a magyar családok kárán."

Magyar szerint ráadásul "a Fidesz folyamatosan háborúzni akar, megosztja a magyarokat, ahelyett, hogy az országot építené".

Aki a Fideszre szavaz, az a háborúra szavaz. Aki a TISZA Pártra szavaz, az a békére szavaz. A TISZA Párt megakadályozza, hogy a Fidesz visszaállítsa a sorkatonaságot és bevezesse a hadkötelezettséget. A TISZA párt célja, hogy gyermekeink és unokáink jövője biztonságos legyen

- ígérte Magyar Péter.

"Ellenezzük a sorkatonaságot, és nem szakítunk szét családokat, nem küldünk magyar katonákat külföldre harcolni. A magyar emberek pénzét mi nem lőszer- és fegyvergyárakra, hanem az oktatásra és az egészségügyre fordítjuk. A célunk, hogy a magyar családok biztonságban, gyermekeink háborús rettegés nélkül élhessenek" - fejtette ki az ellenzéki pártpolitikus.

"A jövő most Rajtatok múlik! Vegyük vissza hazánkat! Június 9-én szavazz a 9-es listára! Gondolj a gyermekeid jövőjére, gondolj a hazádra és szavazz a Tiszára!" - zárta mondandóját.

(Címlapkép: Magyar Péter - Facebook)