Magyar családi szitkom: Ráhelről azt hiszik, hogy az anyja, és neki kell tárgyalnia az arabokkal

A 444 szúrta a képet és a hírt, mely szerint tavaly ősszel Orbán Ráhel hivatalosnak tűnő minőségben tárgyal Bahrein-i kollégáival Őexcellenciája dr. Abdul Hussain bin Ali Mirza energiaügyi miniszterrel és dr. Ahmed Ali Al Sharyan-nal, a NOGA főtitkárával, miközben úgy írnak róla, hogy ő a magyar miniszterelnök felesége.

A beszámoló szerint 2015-ben a felek az olaj-, gáz- és energiaszektorban történő további szoros együttműködésről beszéltek, megvitattak számos globális olaj- és gázpiaci, valamint energetikai kérdést(!), valamint feltárták a Bahreini Királyság és Magyarország közti gazdasági kapcsolatok bővítésének lehetőségeit.

Orbán Ráhel és férje delegációja egyébiránt megköszönte a meleg fogadtatást, és reményüket fejezték ki, hogy létrehoznak egy olyan kereskedelmi és beruházási hidat a két ország között, amely mindkét fél gazdasági érdekét szolgálja.

Ismeretes, hogy nemsokkal később, 2015 végén Tiborcz István az FBI által is körözött szaúdi olajmágnással, Ghaith Pharaon-nal kezdett el üzletelni.