Nem támogatja Karácsony Gergely újraválasztását a Kétfarkú Kutya Párt

Nem támogatja Karácsony Gergely újraválasztását a Kétfarkú Kutya Párt

Kovács Gergely: „Mi biztos, hogy nem fogunk ezzel az ellenzékkel együtt indulni.”

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke volt a Spirit FM Nagykép című műsorának vendége. A „Kutyapárt” vezetője szerint jelenleg az önkormányzatokban sokkal több dolgot lehet elérni, mint az Országgyűlésben, emiatt az a céljuk, hogy a jövő évi önkormányzati választásokon több helyre bejussanak, mint ahány helyen most képviselőjük van. 

Kovács Gergely kiemelte, hogy 2024-ben indulni szeretnének a fővárosi önkormányzati helyekre, de azt még nem tudta megmondani, hogy kit tartanának ideális főpolgármester-jelöltnek. Ugyanakkor

leszögezte, hogy nem fogják Karácsony Gergelyt külön támogatni a főpolgármesteri indulásban. Kovács Gergely személy szerint „nem tud mit kezdeni” az olyan emberekkel, akik együtt tudnak dolgozni az MSZP-vel, DK-val, vagy a Jobbikkal.

Ettől eltekintve Karácsony tevékenységével kapcsolatban azt mondta, hogy szerinte túl sok minden nem történik a fővárosban, és ennek nem csak a pénz az oka. A rakpart időszakos lezárásáról azt gondolja, hogy nem a legbátrabb megoldás.

Mi biztos, hogy nem fogunk ezzel az ellenzékkel együtt indulni. Annál jóval nagyobb problémáink vannak velük, bármennyi listás helyet akarnának ígérni

- fogalmazott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke aki elmondta, utólag nem bánja, hogy nem jutottak be a parlamentbe, annak összetétele láttán.