Terjeszkedés: Mészáros Lőrinc érdekeltsége fogja üzemeltetni Opatija új luxushotelét

Terjeszkedés: Mészáros Lőrinc érdekeltsége fogja üzemeltetni Opatija új luxushotelét

A Mészáros Csoport érdekeltségébe tartozó Riva’s Hotels & Resorts megállapodást kötött a Marriott Internationallel Horvátország első, Mariott Hotels brand alatt üzemeltetett szállodájáról a tengerparti Opatijában – közölte a csoport szerdán az MTI-vel. A jelenleg építés alatt álló 185 szobás luxushotel várhatóan 2024-ben nyitja meg kapuit a vendégek előtt az Opatija Riviérán.

Tájékoztatásuk szerint a Marriott Hotels a Marriott Bonvoy 30 hotel brandből álló portfóliójának kiemelkedő tagja. Több mint 65 országban található több mint 600 szállodájával a Marriott Hotels brand előremutató stílust, designt és innovációt kínál a vendégeinek.

A közlemény megjegyzi, hogy a Mészáros Csoport Magyarország vezető vidéki szállodaláncán keresztül már jelentős tapasztalatokra tett szert a turizmusban, szállodái vannak Ausztriában, Montenegróban és Horvátországban. A horvátországi Miramar megvásárlásával és a Riva’s Hotels & Resorts megépítésével 100 millió eurót tesznek ki a vállalatcsoport horvátországi szállodaberuházásai.

Bízunk benne, hogy egy globálisan elismert brand részeként a hotel az európai és a nemzetközi piacok szabadidős és üzleti vendégei számára is vonzó lesz, és ezáltal is fokozni tudjuk a horvát tengerpart ismertségét

- jelentette ki szerint Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa.

Az ismertetés szerint a szabadidős és az üzleti utazókat kiszolgáló Marriott Opatija az Opatija Riviéra Icici településén, a Liburnijska úton helyezkedik el, amely a környék legfontosabb úticéljait összekötő főút; 45 percre található a rijekai repülőtértől. Az együttműködés hivatalos nemzetközi bejelentése 2023 januárjában várható Opatijában – áll a közleményben.