Mikrochipet ültettek a hallójáratába, Laura szexuálisan zaklatta, és képbe került az Idegenlégió is

A megchipelt Tibor levelét teljes terjedelmében közöljük természetesen nevek nélkül - hogy senki ne járhasson így!


Tisztelt Címzett! @@@@@ Tibornak hívnak, Pest-megyében mégpedig @@@@@@ élek. Szeretnék önöknek beszámolni bizonyos dolgokról. Én írtam már az Interpolnak több mint száz levelet, beszámoltam nekik is és remélem, hogy nem hiába. Ez az egész 2014-ben kezdődött, amikor engem a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai kihallgattak. Ezen a kihallgatáson kiderült, hogy én nem követtem el semmilyen bűncselekményt. Viszont ellenem jó páran elkövettek, megszülettek bizonyos feljelentések. Kiderült, hogy van egy mikrocsip mélyen a hallójáratomban, amitől én kizárólag egy műtét segítségével tudok megszabadulni. Lesz egy bírósági tárgyalás a Nemzetközi Bíróságon, majd valamikor és egy az Emberjogi bíróságon. Az egyik tárgyaláson a Nemzeti Nyomozó Iroda és a Váci rendőrkapitányság érintett, ez az emberjogi bíróságon lesz, itt szóba sem jöhet kártérítési per, erre a tárgyalásra meg fogom hívni a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetőjét és a váci rendőrkapitányt,Bárándi Gergely ügyvéd urat, Magyar György ügyvéd urat. Ezen személyek felkészülhetnek mert jó pár kínos, kellemetlen kérdésre kell majd válaszolniuk. A másik tárgyaláson pedig @@@@@ Ferenc, @@@@@ Laura, @@@@@ Anita, @@@@@ Józsefné, Dr. @@@@@ Ferenc háziorvos a váci Jávorszky kórház dolgozói lesznek érintettek többek között. 
 
A felsoroltaktól én nem kívánok kártérítést kérni, ezt én saját magam döntöttem el. Ezen tárgyalás keretein kívül én nem kívánok egyezkedni senkivel, kizárólag itt lesz lehetőség ép ész érvek ütköztetésére. A Legfelsőbb bíróságon lett volna ez utóbbi tárgyalás, de én inkább a Nemzetközi Bírósághoz fordulok. De térjünk vissza a kihallgatás utáni időkre, ekkor lettem a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársa. Felajánlották, hogy csatlakozzak és én beléptem, nem sokáig voltam a munkatársuk, de úgy érzem bizonyos dolgoknak véget tudtam volna vetni ez alatt a rövid idő alatt. Többek között baj volt az is, hogy rá kellett szorulnom más alkalmatlan hivatalos személyekre. Ezek az emberek nem jártak el megfelelően, vagy el sem jártak. Körzetemben szolgálatot teljesítő járőrök például, hiába kaptak tőlem utasítást nem jártak el. Később pedig nem tudták teljesíteni. Többek között ezért van úgy, hogy a nyomozó hatóság részben jutott csak dűlőre azokkal a személyekkel akik ellenem bűncselekményeket követtek el. Egyel sajnos nem, azért tud ez a személy jelenleg is tiltott lehallgatást elkövetni ellenem, mégpedig a mikrocsipen keresztül mely a hallójáratomban van. Erre az eszközre ő rá tud csatlakozni és rá is van jelenleg is méghozzá úgy, hogy én ahhoz nem járultam hozzá. Ezt a személyt én nem csak ezért jelentettem fel.

Tettem feljelentést még, @@@@@@ Laura kemencei lakos ellen: kiskorú veszélyeztetéséért, kiskorú zaklatásáért, gyermekpornográfiáért, közveszély okozásáért, internetes csalásért, vádaskodásért, lopásért, tanú befolyásolásáért, zaklatásért, szexuális zaklatásért, tiltott szoftver felhasználásért, becsületsértésért, kegyeletsértésért, birtokháborításért, magánlaksértésért, okirat-hamisításért, személyes adattal való visszaélésért, testi sértésért, életveszélyes megfenyegetésért, személyi szabadság korlátozásáért, rémhírterjesztésért, tiltott adatszerzésért és emancipációért többek között. Több mint egy éve képtelen a nyomozó hatóság dűlőre jutni ezzel a nővel, ráadásul nem csak én jelentettem fel, mások is megtették, ők sem haladnak előre. Olyan mint ha hiába lenne megtéve az a rengeteg feljelentés. Pedig minden általa és ellenem elkövetett bűncselekményre vannak hiteles bizonyítékok és a gyanú megalapozott minden esetben, de ettől függetlenül ez a nő a saját gyermekével él egy háztartásban a bizonyítékok és a komoly feljelentések ellenére, sőt @@@@@ Laura fel van jelentve emberölésért is és erre a bűncselekményre is vannak hiteles bizonyítékok, és a fent kiemelt kifejezés ide is vág. Már több mint egy éve folyamatosan ez a nő a mikrocsipen keresztül inzultál engem egész nap még éjjel is, non-stop. Olyan is előfordult már, hogy magas frekvenciájú hangot hallgattatott velem a mikrocsipen keresztül és többször kijelentette, hogy ezt azért csinálja, hogy engem megsüketítsen és azért inzultál reggeltől estig ezt is kijelentette, mert szeretne engem az őrületbe kergetni. Volt már olyan is, hogy valaki segíteni próbált oly módon, hogy bontja a kapcsolatot, de abban a pillanatban ez a nő öngyilkossággal fenyegetőzött és mivel ez a mikrocsip rögzít mindent így ezek a kijelentések is megvannak, sőt olyan kijelentést is tett, hogy a saját gyermekét élő pajzsként fogja használni. Sajnos én a kapcsolatot nem tudom megszüntetni, így én erre a kapcsolatra rá vagyok kényszerítve és kénytelen vagyok elviselni ha tettszik ha nem éjjel-nappal. Van ehhez a mikrocsiphez egy távirányító, de ez a váci rendőrkapitányságon van. Úgy került oda, hogy a @@@@ a váci rendőrkapitányság munkatársa bevitte minden ok nélkül önkényesen, és ezért is ennek az embernek el kell majd számolnia a bíróság előtt, ugyan úgy mint a felettesének a váci rendőrkapitánynak is, és jobb ha minél hamarabb utána jár a kapitány úr annak, hogy mi minősül emberkínzásnak, mert elég komoly és kínos kérdéseket fog kapni az emberjogi bíróságon ugyan úgy mint a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője is.

Továbbá megkérdezném a Nyomozó Iroda vezetőjét, hogy milyen alapon osztogat utasításokat az Iroda a váci rendőrségnek. Egyszer mentem be elkérni Vácra a távirányítót de sajnos, valakinek köszönhetően ez a próbálkozás nem járt sikerrel. Már hiába kérném, hiába mennék, nem adnák oda nekem azt az eszközt, amivel én tudnék magamon segíteni, és ezt a váci rendőrkapitány is tudja. Ezért jobb ha utána néznek, hogy mi minősül emberkínzásnak. Gondolja csak el, ha én valakivel szóba elegyedek, tehet az illető tiltott lehallgatásért feljelentést, mivel @@@@@ Laura lát és hall mindent. Onnantól kezdve, hogy én kiléptem a Nemzeti Nyomozó Iroda kötelékéből, más munka után kellett néznem. Minden esetben @@@@@ Laura is jelen volt hiszen akkor is folyamatosan rá volt csatlakozva a mikrocsipemre. Elmentem egy üzembe felvételizni és közben több helyen is megfordultam és a mikrocsip segítségével ő ezeket a próbálkozásaimat nyomon követte, hiszen ez az eszköz alkalmas arra is, hogy még az életembe is belelásson szó szerint. Látott és hallott mindent, még annak az üzemnek az életébe is belelátott hiszen körbevezettek és megmutatták a munkafolyamatokat. Végül egy másik és jobb munkahely mellett döntöttem ahol jelenleg is dolgozom 2015. 07. 14-óta. Ez a munkahely Esztergomban van. Ide belépésem óta úgy járok dolgozni, hogy @@@@@ Laura munka közben is rá van csatlakozva a mikrocsipemre folyamatosan inzultál és lát-hall mindent, belelát az üzem életébe is. Több munkatársam tehetne feljelentést szexuális zaklatásért, becsületsértésért és tiltott lehallgatásért. Továbbá a munkáltatóm is tehetne feljelentést. Emberek élik úgy az életüket, hogy ez a nő tiltott lehallgatást esetleg becsületsértést és szexuális zaklatást, zaklatást is elkövetett ellenük stb. mégsem tudják, mert a nyomozó hatóság munkatársai nem világosították fel őket, és ez azért van így mert képtelenek dűlőre jutni @@@@@ Laurával. Joguk van tudni ezeknek az embereknek az igazságot?? Szerintem igen! Az idő múltával, megfordultam az Esztergomi Suzuki gyárában egy tesztíráson, ott szintén rám volt csatlakozva, jelen volt és belelátott a vállalat életébe többek között, ezzel szintén bűncselekményt követett el @@@@@ Laura. 2015.dec.12-én Budapesten a Fradi stadionban, majd 2016. február.13-án a Syma csarnokban megrendezett sport eseményeken mint szurkolói koordinátor vettem részt. Ezeken a helyeken ugyan úgy rá volt csatlakozva a mikrocsipemre a hozzájárulásom nélkül, itt is ott is szintén bűncselekményt követett el, utóbbinál például végig kísérte a szurkolók átvizsgálását, motozását melyet én végeztem. A legutóbbi rendezvény például melyen rendezvény biztosítás céljából vettem részt, a Hősök terén 2016. 06. 27-én volt. Hazatért a válogatottunk és én is jelen voltam, mint fent említettem. @@@@@ Laurával kellett itt is jelen lennem, ha tettszett, ha nem. Sajnos nem tudok ellene tenni. Természetesen minden állításomra van bizonyíték! 
 
A gyermekemet tíz évesen több megaláztatás érte a nő által, mint egy átlag embert egész életében. Sajnos jelenleg nincs ügyvédem, hihetetlen de ez is igaz, volt de nekem olyan ügyvédre nincs szükségem aki nem az én szájízem szerint alakítja a dolgokat, és sajnos Magyar György a Nemzeti Nyomozó Irodának segített és végig nézte, ahogy engem a váci zárt-osztályon gyógyszerekkel tömtek. Annyi emberség nem volt Magyar Györgybe, hogy segítsen rajtam. Azzal mennek el évek az életemből, hogy semmi sem történik. Várni a csodára meg a sült galambra. Úgyhogy jelenleg én vagyok a saját ügyvédem. Folyamatosan döbbenek rá dolgokra, rengeteg ember vált feljelenthetővé. Ezek a személyek elmulasztották a legfontosabbat. Kérni az én hozzájárulásomat, és mivel ez nem történt meg így én jó pár személyt feljelenthetek tiltott lehallgatásért, és mivel a törvényes tisztességes keretek között kell lebonyolítani mindent, így sajnos én nem járhatok el másképp, fel kell jelentenem ezeket az embereket. Felháborító lehet például a miniszterelnök lányának, hogy én fel fogom őt jelenteni, de sajnos ő is ezek közé az emberek közé tartozik, úgy mint jó pár tisztességes becsületes állampolgár. És mint nálam sokkal okosabb ember elmondta „Ezt az ügyet a tisztességes törvényes keretek között kell lebonyolítani” Sőt mint kiderült az én volt ügyvédeimet is fel lehetne jelenteni. Én egyszer sem tettem olyan kijelentést, hogy a feljelentéseket esetleg visszavonnám, meg sem fordult a fejemben, hogy visszavonjam őket, de viszont olyan már megfordult a fejemben, hogy panasszal fogok élni az ORFK-nál is a váci rendőrkapitánysággal szemben. A mikrocsipem saját biztonságom érdekében rögzíti a napjaimat és rögzíti @@@@@ Laura minden egyes szavát. Rögzíti ahogy egész nap inzultál engem. Azt is el kell mondanom önöknek, hogy mivel ez a nő jelenleg is rá van csatlakozva a mikrocsipemre, így látta és elolvasta ezt a levelet így tud róla. Elhihetik rettentően elegem van már ebből a helyzetből és abból, hogy e miatt nem tudom normálisan élni az életemet és nem tudom rendezni a rendeznivalóimat. Én önöknek erről az e-mail címről nem fogok több levelet írni és máshonnan sem, több mint valószínű, hogy ezt az e-mail fiókot törölni fogom, mivel @@@@@ Laura jelenleg is rá van csatlakozva a mikrocsipemre és nem akarom, hogy még több visszaélés történjen. Amit én leírtam önöknek, mind valós és utána lehet járni! Kérem tegyék meg! Saját felelősségre értesítettem a gyámügyet és a gyermekvédelmiseket, tudják és ismerik a nő bűnlajstromát, de több mint valószínű, hogy áltatják őket esetleg azzal, hogy @@@@@ Laura majd el fog menni a kihallgatásra és kitisztázza magát. Esetleg ott is részrehajlás lehet. 
 
Elárulom, már több mint egy éve oda készül, csak hogy tudjon róla. Ha annyira ártatlan lenne már réges-régen pontot tett volna a kihallgatásra és vádaskodásért feljelentést tesz. @@@@@ Laura már nincs házi őrizetben, mert a rendőr ismerősük kivette őt onnan, így egy gyilkossal él együtt a kisközösségünk. Van egy olyan nő Magyarországon akinek hatalmas a bűnlajstroma, minden általa elkövetett bűncselekményre vannak hiteles bizonyítékok, egy ember élet szárad a lelkén, házi őrizetben van, egy háztartásban él a gyermekével és reggeltől estig bűncselekményeket követhet el. Dühítő, nem de?? Még el nem felejtem, @@@@@ Laura egy óvodában dolgozott, gyerekek között így. Elárulom, hogy Pomoti Ferenc is fel van jelentve, kiskorú veszélyeztetéséért, tiltott lehallgatásért, zaklatásért, hivatalos személy elleni erőszakért, többek között és persze mint midig vannak bizonyítékok. Ráadásul a férj tisztában van vele, hogy @@@@@ Laura milyen bűncselekményeket követett el, hiszen szinte első kézből tekintette meg a nő ellen felhozott bizonyítékokat. Így azzal is tisztában van, hogy a nő emberölést követett el. Felháborító, hogy egy ilyen ember ült a kemencei képviselő testületben és játszik szerepet a lakosok előtt reggeltől estig. Sőt @@@@@Józsefné is ugyan ezt teszi, ráadásul ő is fel van jelentve és mint kiderült, végzettség nélkül dolgozik a Bernecebaráti óvodában mint óvónő, de mégis óvónői fizetést kap. Ez már milyen?? 
 
Dühítő az is, hogy az Orbán -féle nyomozó hatóság mindenen és mindenkin átgázolva használhatja fel a tisztességes becsületes magyar állampolgárt saját céljaira, nem törődve semmivel és senkivel. Bűnözőket és törvény sértőket szoktak felhasználni, de azokat is legalább megkérdezik nem olyan módon járnak el még velük sem mint velem. Amikor dolgozom, a munkavégzés egyszerűen idegörlő így a folyamatos inzultálás mellett. Nem érdekel senkit, hogy idegileg ki is készülhetek. Ráadásul még a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai is traktálnak munka közben mindenféle felvétellel, természetesen a hozzájárulásom nélkül mint mindig. Csak azért mert én egy erős akaratú, jellemű, fizikumú ember vagyok attól még nekem is vannak korlátaim. Sajnos az is bekövetkezett, hogy a fizetésem egy részét már letiltják és így fizetek 50 000 Ft-gyermektartást alkalmanként. És ez mind azért van, mert nem tudom élni az életemet nem tudom intézni az ügyeimet. Szép lassan akár milyen erős is vagyok tönkre fogok menni. De a lényeg, hogy az Orbán -féle nyomozó hatóság bármit megtehet még a tisztességes becsületes magyar állampolgárokkal is. Szeretném ezt az egész ügyet máshonnan egy másik országból intézni és onnan megtenni minden feljelentést még egyszer. Írtam már az Országos rendőrfőkapitánynak, a Belügyminiszternek az ország összes megyei főkapitányságának, az ORFK-nak többször is, de senki még a füle botját se mozdította. A tisztességes becsületes állampolgár hiába fordul az Országos rendőrfőkapitány felé, hiába tesz ígéretet neki a miniszterelnök, hiába ír levelet a belügyminiszternek, mondom hiába. Tudják meg a magyar emberek, hogy ezektől a személyektől nem számíthat senki segítségre. Én azon leszek, hogy Európa szerte magyar honfitársaim megtudják ezt is. Rendezni akarom a soraimat, és szeretnék az országból elmenni, letelepedni máshol és az általam tett feljelentéseket megtenni onnan még egyszer vagy ha úgy tettszik először. De sajnos nem tudok és nem tehetem meg, mert ide láncolt a Nemzeti Nyomozó Iroda. Velük megyek majd az Emberjogi bíróságra, mégis ők eszközölnek visszatartást ők nem engednek el. Még el nem felejtem akár emberkínzásnak is minősülhetnek bizonyos körülmények melyekről szó lesz azon tárgyaláson. Hiába szeretnék tárgyalást, február-március környékén, nem lehet mert a Nemzeti Nyomozó Iroda ha úgy tetszik az Orbán -féle nyomozó hatóság nem enged utamra ők tartanak be nekem. Dühítő??
 
Továbbá szeretném ha tudnák, hogy Ellenem a Strasbourgi idegen légió laktanyájában a Tasnádi Péter lánya, egy komoly bűncselekményt követett el, továbbá @@@ Atilla is de az súlyosabb bűncselekménynek minősül. Mindenképp felveszem a kapcsolatot a Francia Idegen Légió főparancsnokával és értesítve lesz az Interpol is. Természetesen az állításaimra vannak bizonyítékok. Nagyon sajnálom, az érintetteket, hogy ilyen formában kell megtudniuk, de a Nemzeti Nyomozó Iroda az aki hozzáférhetetlenné tesz engem, én meg már szerettem volna a nyilvánosságot valamilyen szinten értesíteni.
 
Sok változás történt az első levelem óta de a lényeg, hogy a nyilvánosságnak tudnia kell mindenről!
 
- eddig a levél, nyilvánosság ügyében pedig ott segítünk, ahol tudunk. 

Mi kételkedünk levélírónk elszántságában, harcához kitartást kívánunk, reméljük történetét nem hallgatják el a háttérhatalmak.