"Sátáni jelkép" - A Mi Hazánk mellett a Momentum is beszállt a szivárványharcba

"Sátáni jelkép" - A Mi Hazánk mellett a Momentum is beszállt a szivárványharcba

(Figyelem! Ez egy véleménycikk! A leírtak nem feltétlenül tükrözik a teljes szerkesztőség álláspontját, de fontosnak tartjuk, hogy helyt adjunk a kulturált és logikusan érvelő, vitaindító véleményeknek is.)

 

Az LMBTQ-közösség szivárványos zászlaját most már több heteroszexuális ember hordja magával, mint ahány homoszexuális polgártársunk kezében megjelenik. Kezdődött azzal, hogy Karácsony Gergely kirakatta a fővárosi polgármesteri hivatalra (illetve néhány ellenzéki vezetésű kerületre is kikerült) a Pride hónapra hivatkozva. Aztán jött, sőt, szaladt(!) Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke, és leszedte a közintézményekről a zászlókat. 

A bullshit generátor ezzel nem állt le, mert a zászlósfutások után a homoszexuális adófizetői pénzből is működő köztévében több alkalommal is elmondhatták a Mi Hazánk politikusai, hogy a szivárványos zászló egy „sátáni csoport" jelképe (2020-ban, atyaég!).

És hogy a homoszexuális polgártársaink továbbra is a hírek főszereplői legyenek, másként fogalmazva,

továbbra is a hazai belpolitika posványában maradjon az ügyük,

arról a Momentum Mozgalom gondoskodott. Ugyanis a párt és a TizenX aktivistái a hétvégén egy kézzel készített szivárványos zászlót helyeztek ki a Toroczkai László vezette ásotthalmi önkormányzat épületére.

Amire aztán érkezik egy újabb reakció, és az egész szerencsétlen sztori folytatódik tovább - de legalább hozzák a lájkokat, és generálják a médiafigyelmet.