Még a végén kamatostul fizet meg a fideszes polgármester?!

"Az államnak nem érdeke senki lakhatását finanszírozni"

- jelentette ki az esettel kapcsolatban Csepreghy Nándor.

Beköltözött az EU-s pénzből felújított kastélyba - megütheti a bokáját a fideszes polgármester

Az ügyről itt olvashat részletesen: Így kurvaanyázik a fideszes polgármesterNem csoda. Izsák polgármestere valamit nagyon tudhat: négy választást nyert függetlenként, az ötödiket már a Fidesz támogatásával. Saját elmondása szerint Lezsák Sándor támogatja, miközben a település épül-szépül, bár, azért vannak problémák. Szagosak.

A lappal közölte: maga a beruházás az azt lezáró ellenőrzés alapján megfelelt a szabályoknak, de a hírekből úgy tűnik, a fenntartási időszakban nem rendeltetésszerűen, vagyis nem szálláshelyként használták a házat. A vizsgálat feladata az lesz, hogy ezt kiderítse helyszíni szemlékkel és a dokumentumok bekérésével - fogalmazott a Miniszterelnökség államtitkára.

Csepreghy meglátása szerint a fejlesztési pénzeket azért adja az állam, hogy abból munkahelyek jöjjenek létre, még több állami bevétel keletkezzen, és a befolyó pénz újabb fejlesztésekre menjen.

Ha bebizonyosodik, hogy Mondok József, az izsáki polgármester szabályt sértett, kamatokkal együtt kell visszafizetnie a pénzt, mondta Csepreghy. Az Index kérdésére, hogy büntetőfeljelentés is lehet-e az ügyből, azt mondta, a vizsgálat végéig nem akar megelőlegezni semmi ilyesmit.

"Hogy jogi következmény lesz-e, az majd eldől",

fogalmazott.