Öngyilkos okozott halálos balesetet az M2-es autóúton

Öngyilkos okozott halálos balesetet az M2-es autóúton

Egy kamion és egy személyautó ütközött Vác közelében. Az autó 18 éves sofőrje a helyszínen szörnyethalt. A kocsiban ott volt mellette a búcsúlevele.

Karambolozott egy személyautó és egy kamion az M2-es autóúton, Vác térségében, a 37. és a 38. kilométer között – számolt be a katasztrófavédelem honlapja.

Egy embert a műszaki mentést végző váci és fővárosi hivatásos tűzoltók emelnek ki a személygépkocsiból.

A munkálatokat, amelyeket a váci önkéntes tűzoltók is segítenek, a Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja – írták. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az autó sofőrjének esélye sem volt.

A Vácon hallottam facebook-csoportban egy szemtanú azt írta, halálos áldozata is van a balesetnek.

Én hivtam ki egy másik sraccal a mentősöket, rendőrt stb. szaladtunk oda de sajnos esélye sem volt... részvétem a családnak! Megint egy értelmetlen halál

– írta a kommentelő.

Eleve öngyilkossági szándékkal indult útnak. 120-140-nel száguldott az ütközés előtt.

Hozzátette: a belesetező sofőr nagyjából 120-140 km/h-val előzte a sort az ütközést megelőzően. A katasztrófavédelem és a rendőrség még nem tett közzé hivatalos tájékoztatást a baleset okairől.

FRISSÍTÉS: Meg nem erősített információk szerint a baleset áldozata öngyilkossági szándékkal értesítették a rendőröket, de már ők sem tudták megállítani. A kocsiban a búcsúlevelét is megtalálták mellette.

(Címlapkép: Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi az M2-es autóúton Vác közelében. MTI/Mihádák Zoltán)