Lemondott Mészáros Beatrix, Mészáros Lőrinc lánya az Opus Global éléről

Lemondott Mészáros Beatrix, Mészáros Lőrinc lánya az Opus Global éléről

Átalakul az Opus Global igazgatósága miután Mészáros Beatrix igazgatósági elnöki posztjáról lemondott - írja a 444.hu a cég a tőzsde honlapján közölt tájékoztatása alapján.

A lap hozzáteszi, a társaság rendkívüli közgyűlést hív össze, hogy döntsön az új igazgatósági tagról. Mészáros Lőrinc lánya 2017 óta vezette igazgatósági elnökként az Opust, távozását azzal indokolta, hogy

"jelentősen megnövekedtek a Bankholdingnál augusztus óta betöltött leányvállalatokért felelős vezérigazgató-helyettesi feladatai, és a jövőben kizárólag ezekre kíván fókuszálni."

A Mészáros család szekere idén is rendíthetetlenül fut előre, a napokban számoltunk be róla, hogy a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. a Mahart-Szabadkikötő Zrt. által kiírt „Csepeli Szabadkikötő fejlesztése” elnevezésű közbeszerzési eljárásban nettó 1 078 815 369 forint összegű ajánlatával nyertes ajánlattevő lett. Emellett elnyerték a Szikszó és térsége szennyvízfejlesztés nevű tendert, melyre 15,1 milliárd forintot kaptak és akkor még a "Mezőhegyesi Ménes Birtok tervezés és kivitelezés" közbeszerzés 22 milliárdjáról nem is beszéltünk.