Blikk: Orbán Ráhel és családja Spanyolországba költözött, legnagyobb gyereküket nemzetközi magániskolába íratták

Blikk: Orbán Ráhel és családja Spanyolországba költözött, legnagyobb gyereküket nemzetközi magániskolába íratták

A Blikk információi szerint Orbán Viktor legidősebb lánya és veje a spanyolországi Marbellába költözik. A bulvárlap Orbán Ráhel Instagram-posztja alapján írt erről. 

A szűk kör számára hozzáférhető bejegyzés szerint a kormányfő lánya, és férje, Tiborcz István mindhárom gyerekükkel a Gibraltártól 60 kilométerre fekvő városban, Marbellán fognak élni, a legidősebb gyereküket pedig már be is íratták egy ottani nemzetközi magániskolába.

Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát

– írta a Blikk információi szerint Instagram-posztjában Orbán Ráhel.

A lap értesülései szerint a költözés egyik oka lehet, hogy a miniszterelnök veje, Tiborcz István nemrég szállt be egy spanyol beruházásba.

A lap a miniszterelnök környezetéből nem tudta megerősíteni a költözésről szóló információt, a 444.hu azonban kiszúrta, hogy Orbán Ráhel LinkedIn-profilján már valóban Marbella van megadva tartózkodási helyként.