Pszichiátrián ápolják a pedofil tanár áldozatául esett 11 éves kisfiút

A rendőrség vizsgálja, hogy volt-e szexuális kapcsolat a tanár és a kisfiú között.

A Borsnak nyilatkozott az igazgató, aki elmondta, hogy az embercsempészés, családi jogállás megsértése és okirat-hamisítás miatt egy év nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott Sz. Zoltán nem tanított az iskolában.

A 11 éves fiú a tanárhoz csak szakkörre járt egy másik intézménybe.

Az igazgató közölte, hogy mióta a repülőtéren feltartóztatták őket, a kisfiút egy kórház pszichiátriáján kezelik, de nem észlelték rajta trauma jeleit. Varga szerint azért, mert még nagyon friss az ügy.

"Egy természetes, egészséges kisgyerek, akihez közel került egy 'ilyen' személyiség"

- vélekedett diákjáról az igazgató, aki természetesnek véli, hogy ilyen korban ragaszkodik a gyermek a nevelőhöz.

A lap megszólaltatta az elítélt tanár egy másik tanítványának édesanyját is, aki szerint a férfi úgy viselkedett, mint egy mintapedagógus és senki nem gondolta volna, hogy képes ilyesmire.

Azt, hogy történt-e szexuális kapcsolat a tanár és a diák között még vizsgálja a rendőrség, az azonban biztos, hogy elfogásukkor a férfinál szexuális segédeszközöket találtak. Az is kérdéses, hogy miért taníthatott egyáltalán iskolában a férfi, mikor már korábban is folyt ellene eljárás, mivel a laptopján gyermekpornográf felvételeket találtak.

Már nyáron lebukott a tanár, mégis szabadlábon tervezgethette a 11 éves fiú elrablását

Sőt, telefonon sikerült megszólaltatni a 11 éves kisfiú édesanyját is."A fiam az egészből nem fog fel semmit. Nem tudom, mit tett vele ez a tanár, de gyakorlatilag ő isteníti ezt a tanárt, én rám haragszik, mert megtettem ezt a feljelentést"- elevenítette fel az anyuka a hónapokon keresztül tartó manipulációt, mely szexuálisan is közeledett hozzá a pedagógus, együtt akartak megszökni az országból.