Váratlan rajtaütés: drogkereskedelem-gyanús ügyletet lepleztek le Gyömrőn

Váratlan rajtaütés: drogkereskedelem-gyanús ügyletet lepleztek le Gyömrőn

Kábítószerekkel kereskedett a gyanú szerint az a gyömrői férfi, akinek 12 monori rendőr érkezett meglepetésszerűen a lakásába - számolt be a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség oldalán.

Kifejtették, a monori nyomozók egy lehetséges kábítószer-kereskedőről szóló bejelentésre mozdulva néhány hét alatt összegyűjtöttek annyi bizonyító erejű adatot, amely kellően megalapozta az akciót.

Ennek során a rendőrautók lefékeztek, a nyomozók kirajzottak október 10-én éjszaka egy gyömrői lakcímen. Az ott lakó 42 éves F. Gáborért érkeztek, majd házát átkutatva vele, két ügyfelével és az ott talált anyaggal távoztak. Az éjszakai rajtaütés bilincseléssel, telepakolt bűnjeltasakokkal végződött - idézték fel.

Arra is kitértek, hogy a lakás különböző pontjain kábítószergyanús anyagokat - 80 gramm növényi származékot, 24,8 gramm kristályos anyagot -, digitális mérleget, ügyfélköre forgalmára vonatkozó adatokkal teleírt füzetet, porciózáshoz szánt, 163 üres, valamint már kimért adagokkal tömött 16 tasakot találtak. Bűnjeltasakba került az ott heverő, fehér porral szennyezett tányér, szívószál, kanál is. Mint írták, a vagyonvisszaszerzés biztosítása érdekében ékszereket, több mint egymillió forintot, 265 eurót, 100 USD-t, 200 CZK-t, valamint 570 SKK-t lefoglaltak.

12 cseppet sem dühös ember

Kábítószerekkel kereskedett a gyanú szerint az a gyömrői férfi, akinek otthonába 12 monori rendőr érkezett meglepetésszerűen. Az éjszakai rajtaütés bilincsel...

Mint fogalmaztak, a munkanélküli férfi a gyanú szerint hónapok óta kábítószerek adás-vételével teremtette elő a napi betevőre valót. Ugyanakkor F. Gábor nem tett vallomást.

Az őrizetbe vett férfi ellen a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását.