Saját útra tér az MSZP - a DK, az Együtt, a PM és az LMP nem baloldali

Az MSZP saját útra tér. A többi említett cég meg nem a baloldalon van.

Szanyi elolvasta

Olyan ez mint a modellvasutazás, nem kell komolyan venni, ameddig a terepasztal elfér a hobbiszobában. Béndek azonban vezet egy blogot, mint minden modern politikus és egyik bejegyzését még Szanyi Tibor is elolvasta, nem semmi.

Béndek írása szerint a baloldalnak nincs stratégiája, ezért alakít a jobboldal kormányt 2018-ban is. Hozzáteszi, hogy “nyilván beüthet egy krach, amely elsodorja Orbánt, de momentán nem tudom elképzelni, hogy ha ez meg is történik, az a baloldalnak kedvezzen, és ne a széljobbnak (meg kisebb mértékig a PKP-nak).” Ezután részletesen, műkedvelő politikai elemzőként kifejti, hogy a baloldalnak van ismertsége, médiája, ismert nevei, mégsem képes semmire.

Ráadásul:

“Mindegyikük tudja, hogy Gyurcsány személye garancia a 10%-ra -- de arra is, hogy ennél több szavazója sose lesz a DK-nak. Mindegyikük tudja, hogy az MSZP-nek sosem lesz már egyharmada sem, mégse tesznek semmit. Mindegyikük tudja, hogy Schiffer a Fidesz kegyelméből meg fogja ugorni egy paraszthajszállal az 5%-ot, hogy az Együtt és a PM 1-3% körül marad 2018-ban is. És azt is tudják, ha összefognak, ennél csak kevesebbet fognak kapni.”

Na, ezt a bejegyzést osztotta meg Szanyi Tibor a saját oldalán, a következő körítéssel:

“Értesítem a szerzőt, hogy az MSZP saját útra tér. A többi említett cég meg nem a baloldalon van.

Saját magukon poénkodnak a balosok

Szanyi- bejegyzéséhez négyen szóltak hozzá. Ebből három azonban MSZP-t kritizálja az egyik szerint ameddig Tóbiás József az elnök addig semerre nem jut a párt, a másik egy DK- tag azt mondja, hogy “Ez a mellény túl nagy, Nem akarok még egy "zakót"?” Még a harmadik egyenes félt kifejteni nézetét, lakonikusan csak annyit jegyzett meg: “én ehhez nem szólok érdemlegeset,mert letiltanak.”

Béndek talán ezért írta a baloldalról, hogy:

“Közben a FB-on ütik őket a híveik, akik  képtelenek termékenyítőleg hatni rájuk, hiszen maguk sem termékenyek, csak bírálnak, fanyalognak, búsonganak, vagy éppen poénkodnak.”
 

 

Értesítem a szerzőt, hogy az MSZP saját útra tér. A többi említett cég meg nem a baloldalon van.

Posted by Szanyi Tibor on 2015. május 6.