Kerekesszékes sofőr vs. vaddisznók - a nap küzdelme

Hiába hívta a 112-t, nem jött segítség, megoldották maguk.

"Vasárnap reggel fél nyolckor észrevettünk két csatangoló vaddisznót. Az utat védő vadhálón belül rekedtek szegénykék. Hívtuk a 112 -őt kétszer is, segítség nem jött, nem mertük magukra hagyni sem a disznókat, sem a közlekedőket." - számolt be kalandáról a Kisalföld olvasója. 

Kerekesszékes olvasónk terelte vissza a vadonba a disznókat - Vaddisznók kóboroltak az M19-es úton Győrnél - fotók

Olvasónk beszámolója - Vaddisznó kalandunk az M-19-es gyorsforgalmi úton "Vasárnap reggel fél nyolckor észrevettünk két csatangoló vaddisznót. Az utat védő vadhálón belül rekedtek szegénykék. Hívtuk a 112 -őt kétszer is, segítség nem jött, nem mertük magukra hagyni sem a disznókat, sem a közlekedőket.

Kilenc óra felé érkezett az útkezelő munkatársa, addigra a férfi a párjával elvágta a vadhálót, hogy vissza az állatok visszajussanak élőhelyükre. Közben a gépjárművek jöttek-mentek, a rendőrség nem jött segíteni forgalmat biztosítani.

"Kerekesszékemmel, az útkezelő munkatársával és a párom segítségével megkezdtük a két vaddisznó terelését a vadkerítésen túlra. Félórás izgalmas üldözéssel (többször átmentek az út egyik oldaláról a másikra), sikerült megtalálniuk a nyílást a kerítésen. Visszajutottak az élőhelyükre. A vadhálót összedrótozta az útketzelő munkatársa"

- záródott a kerekesszékes sofőr nem mindennapi kalandja.