Újabb kérdőívet küldött a Belügyminisztérium a pedagógusoknak a köznevelésről

Újabb kérdőívet küldött a Belügyminisztérium a pedagógusoknak a köznevelésről

Kérdőívben kéri ki a pedagógusok véleményét a közoktatásról a Belügyminisztérium – írja a Telex egy tanár által küldött levél lapján.

Az Oktatási Hivatal által a pedagógusoknak küldött email alapján a kérdőívet a Belügyminisztérium köznevelési államtitkársága rendelte, célja pedig, hogy megismerjék az érintettek véleményét a köznevelés egyes kérdéseiről.

Az anonim, 15-20 perces kitöltési idejű kérdőívet augusztus 30. és szeptember 8. között küldhetik vissza a pedagógusok.

Mint megírtuk, júliusban küldött először a BM által felügyelt oktatási államtitkárság elektronikus kérdőívet valamennyi pedagógusnak, nevelő-oktató munkát közvetlenül segítő dolgozónak, illetve vezetőnek, amelyben a köznevelési rendszer működésének továbbfejlesztési lehetőségeiről érdeklődtek. Akkor mindössze 15 százalék küldte vissza a kitöltött kérdőívet.

Kérdőívvel próbálkozik a tanároknál a Belügyminisztérium

A BM által felügyelt oktatási államtitkárság elektronikus kérdőívet küld valamennyi pedagógusnak, nevelő-oktató munkát közvetlenül segítő dolgozónak, illetve vezetőnek júniusban, amelyben a köznevelési rendszer működésének továbbfejlesztési lehetőségeiről fognak érdeklődni. A minisztérium szerint a kapott válaszokat beépítik az ágazatot érintő fejlesztési tervekbe - írja a HVG.hu.