Újabb videók az érdi tömegverekedésről! (18+)

Újabb videók az érdi tömegverekedésről! (18+)

Újabb videófelvételek kerültek nyilvánosságra a csütörtöki leszámolásról, mely során két kisebbségi társaság egy érdi benzinkútnál esett egymásnak. Egy ember meghalt, tizenketten különféle mértékű sérüléseket szenvedtek. A rendőrség egy 36 éves férfit emberölés bűntettével, további 12 férfit csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettével gyanúsít. Mindnyájukat őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatásukat.

A 112 Press oldalára feltöltött videófelvételek tanúsága szerint a benzinkúton tartózkodó egyik társaság az „enyingi Jancsikának” ezt üzente:

Meg leszel b*szva!

Ugyancsak a Fidesz-közeli Vadhajtások címadásaira hajaznak azok a mondatok is, melyeket a portál információ szerint a későbbi halálos áldozat mondott:

Na mi van, kutyák? Qrvák! Most megb*szom anyátokat! Tényleg megb*szom! Rossz lóra tettél te kis g*ci! Te törpe mat!

A portál emellett egy több mint háromperces videót is közzétett, ezt a tömegverekedésről rögzítette az egyik, közelben parkoló autós társaság egyik tagja.

Lapunk helyszíni riportját itt olvashatják:

Drogháború állhat az érdi leszámolás mögött

Helyi információink szerint két a rivális banda már korábban összeszólalkozott az M7-es autópálya egyik benzinkútján csütörtök éjszaka, de akkor még nem történt atrocitás. A kék Suzuki utasai elhajtottak, az üldözők végül az érdi Iparos úti benzinkúton érték utol őket. A vita tettlegességig fajult, egy 50 éves férfi meghalt, több sérültet a mentők kórházba vittek.