Segítsen a NAV-elnökének! Önnek melyik Tállai tetszik a legjobban?

Tállai András megint nagyot futott a hétvégén - de vajon mikor volt a legjobb formájában?

A hétvégén ismét nagyot ment az Orbán-kormány legnagyobb munkabírású tagja, legalábbis a Facebook-posztjai szerint.

Péntek délelőtt megtekintette az állami támogatással bővülő amerikai központú autóipari multi, a Modine üzembővítésének munkálatait, egy órával később már a 36 és félkilométernyire lévő Igrici településen mondott beszédet az Epreskert Varroda és az Epreskert Bemutatóterem átadásán, hogy aztán újabb 7,7 kilométerrel távolabb, Mezőcsáton megnézze, ahogy 350 millió forintból épül egy tanuszoda, valamint szintén 300 millió forint közpénzből az új Művelődési Ház. Még aznap bejátszott egy újabb 29 kilométeres autóutat, hogy részt vegyen a nagycsécsi falunapon - itt nem tekintet meg semmi mást, csak kikapcsolódott a NAV-elnök.

A szombat délelőtt Sajóládon találta: beszéd a megyei polgárőr napon. Ezután 19 kilométer, és máris Hejőbábán beszélt a Katolikus Karitász Családi Napján arról, hogy "embertársaink segítése, az egyik legnemesebb, amit tehetünk" (azt sajnos nem tudjuk, hogy a beszédébe sikerült-e valahogy belehúznia a nagy-nagy Soros-tervet, vagy a migránsokelveszikamunkahelyeinket-panelt). Talán a sors akarta így, de 51,5 kilométer távolságban, Négyes településen szintén rendeztek egy falunapot, amin Tállai Andrást ismét "szívélyesen fogadták" szombat délután. Ám sokáig nem maradhatott, mert aznap este még egy újabb falunap várta őt, 29,2 kilométernyire, Vattán. Itt még díjazta is a nagy hatalmú úr a vetélkedők és versenyek helyezettjeit.

Vasárnap Bogácsról (Mezőkövesdtől közúton majd' 13 kilométerre) jelentkezett be, ahol többek között a rendkívül stressztűrő barna öltönyében elvégezte egy öregfiúk meccs kezdőrúgását is.

Tiszadorogmán azonban nem volt; mert például, ha a választókerület azon felén éri az egyszerű szavazópolgárt infarktust, akkor csak Egerben,

52 kilométerre távolságra van a legközelebbi sürgősségi ellátás,

tekintettel arra, hogy Mezőkövesden - Tállai András uradalmi központjában - megszüntették az aktív ellátást.

S ha már Mezőkövesd:

Nem minden borsodi nyugdíjas olyan baromi elégedett a helyzetével

Emlékeznek még arra a miskolci nyugdíjasra, aki annyira elégedett volt az életével, hogy jobb híján felmondta Vona Gábornak a kormánymédia által megfogalmazott politikai lejáratókampányt? Nos, mivel ebből úgy tűnt, hogy a borsodi nyugdíjasoknak a legnagyobb baja a jobbikos pártelnök Facebook-bejegyzése, ezért örömünkben ellátogattunk a megyébe.

 

(Fotó: Facebook)