Tovább sorozza Havas Henriket a Habony-média

Napokkal korábban lehetett tudni, hogy a kormánypropaganda kit fogadott fel Havas lejáratására.

A Vona Gáborról készült Újratervezés című könyvnek akkora a sikere, hogy Havast a terjesztéssel foglalkozó Líra Könyv kétségbeesve hívta fel, mivel egy nap alatt elfogyott az első kiküldött ötszáz példány. Azonnal rendeltek is még háromezret, merthogy a Libri Könyvesboltokba már nem is jutott - tudjuk meg Havas Henrik Facebook bejegyzéséből.

Újratervezés: Bemutatták Havas Henrik könyvét Vona Gáborról

A könyv címéhez hasonlatosan a szerda reggeli budapesti könyvbemutató is rögtön újratervezéssel indult, ugyanis Havas Henrik váratlanul nem ment el a rendezvényre. A kormánypárti médiától olyan támadásokat kapott a 27. könyve után, anélkül, hogy bárki is olvasta volna azt, hogy jobbnak látta, ha nem megy el a rendezvényre.

Ám a sikernek nagy ára volt. A kormánypropaganda ugyanis mindenkit elsöpör, ha neki nem tetszőt állít. Még Havas Henriket is.

Miközben az újságírót verbális szexuális zaklatással vádoló Baukó Éva történetének hátteréről egyre több dolog lát napvilágot, és támasztja alá lejárató voltát, a Habony-média nem nyugszik.

Újabb elképesztően hiteles magyar celebet sikerült keríteniük, akit láss csodát szintén zaklatott Havas Henrik. Most Molnár Anikó állt a kamerák elé, hogy elmondja mikor Havas könyvet írt róla, volt hogy vibrátort ajándékozott neki, akaratlanul a nemi szervére tette a kezét, sőt meg is mutatta neki azt.

De a kormánypropagandát súlykoló oldalak lemaradtak a hírközlésben, ugyanis azt már napokkal korábban lehozta a Friss24, csak éppen kicsit más formában.

Az oldalnak ugyanis a Baukó-sztori hátteréről nyilatkozó Alekosz mondta el, hogy tudja, legközelebb Molnár Anikóval próbálják majd besározni Havast.

Mindeközben az újságíró bejelentette, hogy perelni fog, mert

"ilyen mocskos lejáratókampány a rendszerváltás óta nem volt."

Baukó kétmilliót kaphatott - Havas perel

Havas Henrik korábban azt mondta, hogy nem kíván perelni, mert volt már része ilyen procedúrában és szerinte nem éri meg.Azonban ismerősei véleményét hallva megváltozott a véleménye. Igazat ad annak aki azt mondta, hogy"a rendszerváltás óta, ilyen mocskos lejáratókampány még nem volt.