Baukó kétmilliót kaphatott - Havas perel

Egykori barátja, Ómolnár szerint Havas beállt a nácik közé.

Havas Henrik korábban azt mondta, hogy nem kíván perelni, mert volt már része ilyen procedúrában és szerinte nem éri meg.

Azonban ismerősei véleményét hallva megváltozott a hozzáállása. Igazat ad annak aki azt mondta, hogy

"a rendszerváltás óta, ilyen mocskos lejáratókampány még nem volt. És ezt nem lehet hagyni!"

Perelni fog, hogy ha apróbetűvel is,

"de legyen benne azokban a szennylapokban az, hogy ez sem volt igaz, meg ez sem volt igaz."

Baukó Éváról eddig úgy vélekedett, hogy csak egy bábu és azon is gondolkodott, hogy ellene nem indít pert. Alekosz videója óta azonban nem biztos már ebben. Információ szerint Baukó kétmillió forintot kapott a lejáratásáért.

"Hát megdolgozott érte."

Havas elmondta azt is, hogy egykori barátja, ma Habony jobb keze, Ómolnár Miklós néhány napja üzenetet küldött neki, amiben azt írta,

„ostobaságokat beszélsz és beálltál a nácik közé”.

"Nagyon remélem, hogy neki még személyesen is fizetnie kell"- mondja felháborodva.

Havas Henrik egykori munkatársa e-mailben kereste meg az újságírót, és emlékeztette, hogy valóban milyen kapcsolatban is állt, vagyis inkább nem állt, a most őt vádoló, a #metoo mozgalmat erkölcstelenül meglovagoló Baukó Évával.

EXKLUZÍV - Baukó megdolgozott a kétmillióért - mégis perel Havas

Mindenkit beperel a Baukó ügy miatt Havas Henrik, aki csak az N1Tv-nek nyilatkozott. A Fidesz szennylapbirodalmát irányító Ómolnár Miklós, Havas egykori barátja lenácizta a műsorvezetőt.

A Vona-könyvvel kapcsolatban elmondta, hogy olyan gyorsan elfogyott a boltok polcairól, hogy többszöri utánrendelést kellett intézniük.

Újratervezés: Bemutatták Havas Henrik könyvét Vona Gáborról

A könyv címéhez hasonlatosan a szerda reggeli budapesti könyvbemutató is rögtön újratervezéssel indult, ugyanis Havas Henrik váratlanul nem ment el a rendezvényre. A kormánypárti médiától olyan támadásokat kapott a 27. könyve után, anélkül, hogy bárki is olvasta volna azt, hogy jobbnak látta, ha nem megy el a rendezvényre.