Farkas Flórián már nemcsak az öt nyomozás, hanem a kamupártok miatt is aggódik

Nem irigyeljük.

Farkas Flórián elmondta, fel kell hívni a magyarországi cigányság figyelmét az egyre szaporodó, megtévesztő szándékú kamupártokra, ennek érdekében a Lungo Drom helyi és országos szinten is egyfajta tájékoztató kampányt indít majd a következő időszakban. A Fidesz szövetségese kiemelte,

"számos, jelen állás szerint legalább két-három szerveződés akar pusztán az állami forrás, illetve a potenciális támogatók megtévesztése, kihasználása céljából indulni a választáson, valós program nélkül. Ezért fontos, hogy az érintettek minden szükséges információ birtokában legyenek a témában".

Előállt Farkas Flórián: szerinte csak azért támadják, mert egyedülállóan sikeres

Farkas elmondta: azért áll a nyilvánosság elé, mert fontos hangot adni annak a sikeres romapolitikának, ami "2011 és 2015 között nem a botrányokról szólt, hanem az egyedülálló és igazoltan sikeres programokról, a magyarországi cigányság felemelkedési lehetőségéről, együttműködésben a kormányzattal, illetve a Fidesszel". Farkas szerint a kezdeményezések célt értek, így ezt a politikát kell folytatni.

Valószínűleg a hely hiány miatt, de az ORÖ ügyei miatt zajló nyomozásokra már nem tértek ki a beszélgetésben.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés elfogadása, a Fővárosi Főügyészség a másfél milliárdos Híd a munka világába program körüli visszaélések, a Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig csalás, hűtlen kezelés és hivatali visszaélés miatt folytat eljárást a szervezet ellen.

Szóval, sok mindenért aggódhat Farkas Flórián. Nem irigyeljük.