2018. 01. 14. 07:30

Orbán kormánybiztosának propagandatévéje olyan hülye a politikához, hogy még az államtitkárok nevét sem ismeri

Újabb szarvashibát vétett Andy Vajna fideszes kormánybiztos TV2-je. A nem kevés eufemizmussal „Tényeknek” nevezett propagandaműsor úgy elszólta magát az egyik államtitkár említésekor, hogy azóta rajtuk röhög az internet népe.

„Ötödik Németh Zsoltnak” nevezte V. Németh Zsolt (ejtsd: vé német zsolt) környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkárt, a körmendi központú Vas megyei 3. választókerület fideszes képviselőjét a fideszes Andy Vajna tévéjének úgynevezett hírműsora – írja a closer.hu nevű helyi hírportál. A médiakörökben is egyre cikibbnek számító fideszes propagandatévé az újabb bődületes bakit annak kapcsán követte el, hogy Nagy Gábor, a DK korábbi választókerületi elnöke a Facebookon arra buzdította a párt támogatóit, hogy a DK-s jelölttel szemben Bana Tiborra, a Jobbik szentgotthárdi országgyűlési képviselőjére szavazzanak az áprilisi választásokon, ha azt akarják, hogy ne a kormánypárti jelölt győzzön ismét.

A politikus bejegyzése azóta eltűnt a Facebookról, de a helyi portál képernyőképet készített róla.

A TV2 újabb monumentális baklövését itt tekintheti meg:

A portál megkereste Bana Tibort, a Jobbik képviselőjét, aki idén áprilisban is ringbe száll az egyéni képviselői helyért. A néppárt politikusa szerint Nagy Gábor nyilatkozatából is látszik, hogy a Jobbik a Fidesz valódi kihívója. Bana arról is beszélt, hogy ő minden szavazatnak örül, illetve a jövőben is lelkiismeretes munkára és egyéni győzelemre készül.