Ma is bővült a fideszes migráns-szótár: a "kopogtató menekült" után ismerkedjen meg az "ellenőrzött betelepülővel"!

Szervezett betelepülés zajlik, és ezt el is ismerték. 

A képviselőtestület a minden fideszes vezetésű önkormányzatnak ukázba adott határozati javaslatot tárgyalta, amely a "bevándorlás-szervező irodáknak" nevezett civil szervezetek szervezetek működését nyilvánítja "nem kívánatosnak" az adott településen. A 18. kerületi beadvány indoklásában határozottan tiltakoznak az ellen is, hogy "a nyugat-európai országok ezer bevándorlót akarnak visszaküldeni Magyarországra."

A Jobbik önkormányzati képviselője és országgyűlési képviselő-jelöltje hozzászólásában arra hívta a figyelmet, hogy

a kormány titokban kétszer ennyi migránst fogadott be és hússzor ennyit - mintegy húszezer embert -  telepített be pénzért a kötvénybiznisz keretében.

Makai Tibor szerint az indítvány tulajdonképpen a kormány ellen szól, hiszen 

"a legfontosabb és legtevékenyebb betelepítő irodaként maga a kormány működik."

A politikus rámutatott, hogy miközben súlyos milliárdokból folyt a "néphülyítő" hazug propaganda, "romokban hever" az egészségügy, az oktatás és a közszféra. 

Tóth Kálmán fideszes frakcióvezető válaszában úgy vette védelmébe a kormányt, hogy valójában jól le is leplezte. 

"A letelepedési kötvényesek, azok igen, ellenőrzött betelepülők voltak, nem migránsok, nem menekültek.

 - kottyantotta el a politikus a lényeget. Vagyis, hogy

a kormány szervezett betelepítést hajt végre az országba, 

a kötvényeket megvásárló emberek pedig nem egyszerűen befektetési lehetőséget kereső üzletemberek, hanem bizony bevándorlók.

Hogy húszezer ember alapos nemzetbiztonsági vizsgálatát ilyen rövid idő alatt hogyan lehet végrehajtani, az rejtély. Arra azonban világosan emlékezhetünk, hogy

az elmúlt két és fél évben a kormány propagandájában nagyobb szitokszó, mint a "betelepítés", vagy a "betelepülő" nem volt.

Utóbbiakat pedig kivétel nélkül mindig a "migráns" szinonímájaként használták, olyan különbséget soha nem tettek, mint, amit itt hallottunk. Nem is tehettek, hiszen migráns pontosan az az ember, aki egyik helyről a másikra költözik, vagy migrál. 

Orbán Viktor és mamelukjai nem győzték hangsúlyozni a "betelepítés" veszélyeit, amely megváltoztatja az ország etnikai, vallási és kulturális összetételét. Orbán Viktor egy szót sem ejtett semmilyen "ellenőrzött betelepülőkről", amikor pár héttel ezelőtt még "migránsmentes övezetről" és a "betelepítési kvóta" elleni küzdelemről beszélt. 

Úgy tűnik, a "kopogtató menekült" után a "az ellenőrzött betelepülő" fogalmával is meg kell ismerkednünk. 

Tekintse meg az egész, igen tanulságos párbeszédet!