Jobbikosok a Fidelitas sajtótájékoztatóján festették le a hazug plakátokat

A Fidelitas hazugságkampánya elérkezett Nyíregyházára is, ám ott nem várt ellenállásba ütközött.

A Fidelitas új üdvöskéje, a Fidesz választási listáján biztos bejutó helyen szereplő Böröcz Lászlónak ismét sikerült bebizonyítania, hogy jobb, ha nem tart sajtótájékoztatót, mert a tanultakkal ellentétben megesik, hogy beállít egy nem kormánypárti média, esetleg ellenzéki politikus és kénytelen lesz válaszolni a kínos kérdésekre.

Böröcz épp a Fidelitas plakátkiállításával turnézik az országban, ahol a kormány hazug állításaira próbálnak ráerősíteni, miszerint az ellenzék, köztük a Jobbik is beengedné az országba a bevándorlókat, amennyiben megnyerné az áprilisi választásokat.

A helyi Jobbik szervezete megelégelte a hazudozást és személyesen vett részt a sajtótájékoztatón, ahol felvilágosították Szijjártó utódját, hogy a megyében három olyan település van, amik jobbikos javaslatoknak köszönhetően teljesen védettek a migráció ellen: Tuzsér, Tiszavasvári és Vásárosnamény.

Tisztába tette a Fidelitast a Jobbik

Nyíregyházán turnézott a Fidelitas a plakátkiállításukkal, a sajtótájékoztatójuk után a jobbikosok lefestették a plakátjaikat.

Adorján Béla, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje elmondta, hogy azt a jobbikos javaslatot, ami kitiltaná a migrációt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből, a Fidesz megyei frakciója még csak napirendre sem engedte venni.

A képviselő azzal a tanáccsal engedte útnak a fővárosból érkezett narancs-alakulatot, hogy fogadjanak meg néhány bibliai tanácsot:

„Ne csalj! Ne lopj! Ne hazudj!”

Ezután fehér festékkel lefestette a Fidelitas plakátjait. Mivel a festék átlátszik, ezért nem tünteti el a feliratot, ezáltal nem tekinthető rongálásnak, de demonstrálja, hogy hazugságot közvetítenek, amire a magyar közéletnek nincs szüksége.

Gyüre Csaba, országgyűlési képviselő hozzátette:

"A Jobbik Magyarországért Mozgalom az a párt, ami a kerítés felállítását javasolta és határőrséget szeretne felállítani, ennek ellenére még mindig kénytelenek eltűrni a Fidesz hazugságait, akiknek az emberek átverése a legfontosabb."

Forrás
N1TV