Ron Werber szénája már egy ideje kifelé állt az LMP-ből

Ahogy arról a magyar sajtóban elsőként beszámoltunk, Ron Werber izraeli kampánytanácsadó váratlanul otthagyta az LMP-t. A párt prominensei eddig hallgattak az ügy részleteiről, Szél Bernadett társelnök azonban most az ATV műsorában nyilatkozott az kínos helyzetről.

Szél konkrét indokokat nem említett, mindössze annyit mondott a helyzetről, hogy

"ez már egy ideje benne van a levegőben".

Az LMP miniszterelnök-jelöltje megköszönte Werber munkáját, és csak a jóra akar emlékezni. Ugyanekkor nem örül neki, hogy nőnapkor hagyta faképnél őket a kampánytanácsadó.

"Én a helyemen vagyok, a kampányfőnök is a helyén van, a kampány következő időszaka is nagyon sikeres lesz"

- tette hozzá Szél Bernadett.

Hülyét csinál magából az LMP? - Megélhetési MSZP-sek javára léptethetik vissza nyíregyházi jelöltjüket

A héten látott napvilágot a hír, miszerint az LMP és az MSZP kölcsönösen visszaléphetnek egymás javára bizonyos körzetekben. A pletykák arról szóltak, hogy az LMP többek között az erősen billegő körzetnek számító Nyíregyházán is eláll az indulástól az MSZP-Párbeszéd javára. A helyzet szépséghibája, hogy az ottani alapszervezetet és a városi képviselőket még az MSZP megyei vezetése is "megélhetési politikusoknak" tartja.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss

1
1
sss
2019. december 14. | 09:54
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
1
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
Az Európai Tanács kétnapos ülésén ezúttal a távlati célok felé vezető út kikövezése jutott kiemelt szerephez. Elemzés.
A magyar kormányfő a Facebook-oldalán megjelent videóban számolt be az uniós csúcs csütörtök este kezdődött tárgyalásairól. Szerinte „nem győztünk, de esélyt teremtettünk magunknak a későbbi győzelemre”.