1500-ért adják a szavazataikat, és ezzel az Ön jövőjéről döntenek

Ha másért nem, már csak ezért is menjen el gyorsan, és szavazzon!

A szavazatvásárlás nem újdonság: csak az elmúlt hetekben tömegével rendeztek ingyenes étel- és italosztásokat szegényebb településeken, akár árnyékként beúsztatva egy-egy fideszes jelölt nevét, de régi módszer már az utaztatás, a láncszavazás, az uzsorás-fenyegetés, vagy az egyszerű ígérgetések sora közmunkáról, több segélyről, és így tovább, tovább és tovább.

A Jobbik Heves megyei országgyűlési képviselőjelöltje, Sneider Tamás személyesen ment el egy szegénysorra Heves városában: a Dankó István utcában a politikusnak nem is tagadták, hogy pénzért adják a voksaikat.

Tudja, mennyi egy voks?

1500 forint/fő, de ez 1 óra múlva már 2000 forint lesz, majd a véghajrában már 3000.

Sneider Tamás a felvételen felteszi a kérdést, hogy miért ez alapján szavaznak, miért nem a pártok programja alapján, de erre érdemi válasz nem igazán érkezik. Arra pedig már végképp nem tudnak mit mondani, hogy

ha jön egy fideszes, és ad 1500 forintot a szavazatért, azt miért fogadják el, hiszen így csak újabb négy év hanyatlás jön rájuk, ami alatt semmit nem javul az életük.

Sajnos a szél miatt nem a legjobb a hangminőség, de itt látható Sneider Tamás Jobbik-alelnök beszélgetése:

Az Iránytű Intézet helyi felmérése szerint Sneider Tamás, a Jobbik alelnöke szorosan követi a Heves megyei 3. számú választókerületben a regnáló fideszes államtitkárt, Szabó Zsoltot. Szabót több megyei és személyes pénzügyi botrány terheli, például az ő bosszújának tulajdonítják Hatvan város pénzügyi nehézségeit, de nemrég egy állítólagos offshore-számláról is cikkezett az országos sajtó.

A bizonytalanokkal és a taktikai szavazókkal Sneider Tamás, aki jelenleg is az Országgyűlés ellenzéki házalelnöke, könnyen elveheti Szabó Zsolt egyéni mandátumát. Szavazni este 19 óráig lehet, ha másért nem is, legalább ellensúlyozva azokat, akik pénzért teszik ugyanezt.

És nem csak itt, hanem az egész országban!