Mészáros Lőrinc nem ment el a lemondását tárgyaló önkormányzati ülésre

Előre kiszámítható sajtóérdeklődés mellett, kedd délután tárgyalta a felcsúti képviselőtestület Mészáros Lőrinc lemondását. Az érintett azonban nem vett részt az ülésen, ellenben felolvasták a lemondólevelét.

Az Index beszámolója szerint az előterjesztésről végül nem szavaztak, mert „nem lehet nem elfogadni, ez kötelező érvényű”. Elfogadtak viszont egy határozati javaslatot a lemondással kapcsolatosan, de ennek tartalmáról semmi sem derült ki.

Az ülés után a „kijelölt utód”, Mészáros László (aki nem rokona Mészáros Lőrincnek) újságírói kérdésekre válaszolva elmondta: meglepte a lemondás, de nem rendítette meg. Nem izgul, mert többször helyettesítette már Mészáros Lőrincet.

Arra a kérdésre, hogy milyen kapcsolata van Orbánnal, azt felelte:

ő is egy falubeli, de nem barátja a miniszterelnöknek.

Hogy neki is olyan vagyonosodása lesz-e, mint Mészáros Lőrincnek, csak nevetett. Komolytalan a kérdés - fogalmazott az Index szerint. A terveiről azt mondta: annyi, hogy minden megy tovább, folytatják a munkát. Azt jelenleg nem tudni még, hogy mikor lesz a választás.

Mészáros Lőrinc lemondásáról az Alfahíren is írtunk: személyes, üzleti okokkal indokolta az idő előtti leköszönését, a kormánypárti Magyar Idők azt is közzétette, hogy Orbán Viktor barátja azt szeretné, ha a felcsúti választópolgárok a jelenlegi alpolgármesternek, Mészáros Lászlónak szavaznának majd bizalmat.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Németh Márton
sss
2019. április 22. | 15:12
Amikor a félrevezető polkorrektség bújtatja a nyílt keresztényellenességet.
sss
2019. április 22. | 10:44
Mit lépnek erre Orbán Viktor álhírgyárosai?
sss
2019. április 22. | 07:38
Kivételesen nem használták a tömlőt.
sss
2019. április 21. | 19:51
Még a közönségtalálkozón is hosszú vastapsot kapott az orosz Vahtangov Színház társulata.