Curtis már évekkel ezelőtt leírta, hogy egy este alatt 40 ezret elkölt drogokra

Sokadik fejezeténél tart a Majka és Curtis szétválásáról szóló szappanopera, pedig már 2015-ben is egyértelmű volt, hogy az újpesti rapper drogozik.

Itt írtunk róla először, hogy Majka a színpadon jelentette be: Curtis kábítószerfüggősége miatt nem dolgoznak többet együtt. Az ügyből óriási médiacunami lett, megszólalt Deutsch Tamás, és Puzsér Róbert is. Tényi István természetesen bejelentést tett az ügyészségen, de nem indul nyomozás, közben Curtis kijelentette, hogy Majka nem a barátja, mert szarban hagyta.

Namármost ezt az egész ügyet le lehetett volna zongorázni már 2015-ben.

Curtis abban az évben adta ki életrajzi könyvét Csibész biblia címmel, amiben bevallotta, hogy cuccozik, de akkor nem érezte, hogy ez problémát jelenthet, pedig a kokain mellett kipróbálta a speedet és az ecstasyt is.

„Még föl sem fogtam, mi történt. Gondoltam belefér, ugyanolyan, mintha bulizás közben berúgnék. De sajnos tényleg nagyon bejött a kokain. Az sem tűnt fel, hogy negyvenezret elköltök egy este cuccra, mert úgyis megkeresem másnap. Akkor tényleg nem tűnt fel az embereknek, csak másnap. Ráadásul rosszul sem voltam tőle.”

(fotó: Curtis / Facebook)