Deutsch Tamás: Respect, Majka

A Fidesz szabadszájú fenegyereke is hozzászólt a kokaindrámához.

Majka a Facebook-oldalán azt írta: nem tudja már tovább fedezni barátját, akinek az élete öt éve a drogokról és a hazugságokról szól. Hozzátette: együtt voltak szemtanúi annak, ahogy ennek az országnak némely elismert zenészei, rapperei, előadói hogyan teszik tönkre magukat a kokainnal.

„Együtt nevettünk rajta, hogy sajnos annyira megrészegültek a drog hosszútávú hatása miatt, hogy észre sem vették azt, hogy önmaguk paródiájává váltak. És én ezek után sem tudtam meggyőző érvet felhozni arra, hogy neki a színpad az élete, és nem ez a szar!”

A kokaindráma kapcsán Deutsch Tamás is kinyilvánította a véleményét, és a Facebook-oldalán azt írta:

„Respect, Majka.

Ennyi.”

Drogfogyasztással vádolták Deutschot is

Mint ismert, Juhász Péter, a már megszűnt Együtt korábbi politikusa 2014-ben azt állította a nyilvánosság előtt, hogy Deutsch Tamás korábban fogyasztott már kábítószert. Deutsch emiatt beperelte Juhászt, majd két éve a másodfokú ítélet (első fokon még Juhász nyert), jogerősen kimondta: Juhász Péter megsértette Deutsch Tamás személyiségi jogait, amikor a drogfogyasztásáról tett állításokat. Deutsch a Mandinernek akkor azt mondta: megnyugvással fogadta az ítéletet. Hát ennyi.

Közben még csütörtökön Curtis is reagált Majka bejegyzésére:

„Lehet itt a másikra köpködni de mindenkinek meg van a keresztje és MINDENKINEK MEG VAN A DROGJA! De én megmaradok úriember...”

- fogalmazott a Facebook-oldalán. Jelen állás szerint Curtis akár bajba is kerülhet Majka miatt (aki az Indexnek azt mondta, csak segíteni akart barátjának azzal, hogy ország-világ előtt kábítószer-függőséggel vádolta meg), a Bors megkérdezte az ORFK kommunikációs osztályát, amely bár a konkrét esetet nem kommentálhatja, ugyanakkor leszögezték:

„a rendőrség a hivatali hatáskörében, valamint a nyomozó hatóság tagjának a hivatali minőségében tudomására jutó jogsértések esetén minden esetben megteszi a szükséges intézkedéseket, adott esetben szabálysértési, vagy büntetőeljárást kezdeményez”.