Kövér Lászlót nem zavarja, hogy csalás történt a parlamentben

Fotó: Béli Balázs/Alfahir.hu

Kövér Lászlót Tordai Bence kérdezte arról, mennyiben zavarja, hogy kártya nélkül is lehet szavazni, és hogy a levezető elnök nem a pulpituson van.

Kövér László erre csak annyit mondott, hogy ez tévedés, és adott egy kis csokit Tordainak. "Mikulásra, egy kicsit elkéstem" - tette hozzá a házelnök.

Elképesztő módon, a képviselők annak ellenére is "szavazhatnak", hogy igazolnák, bent vannak a parlamentben.

Tordai Bence (aki folyamatosan élőben közvetít a Facebook-oldalán) többször is figyelmeztette a levezető elnököt Latorcai Jánost, hogy házszabály-ellenes és törvényellenes csalást követnek el a szavazásnál. Jobbikos képviselők fedezték fel először, hogy kártya nélkül is lehet szavazni, vagyis sérül a szavazás jogszerűsége. Tordai és Szabó Tímea is felkérdezte Orbán Viktort, hogy mi a véleménye erről, de a miniszterelnök cinikusan mosolyogva csak annyit mondott arra felvetésre, hogy kártya nélkül bárki szavazhat a képviselők helyén: „életszerű”.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András

Friss

1
1
sss
2019. december 14. | 09:54
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
1
Két és fél New York-i színészgeneráció életét mutatja be Michael McKeever vígjátéka, melynek hazai bemutatója a Rózsavölgyi Szalonban volt. Mi is ott jártunk.
Az Európai Tanács kétnapos ülésén ezúttal a távlati célok felé vezető út kikövezése jutott kiemelt szerephez. Elemzés.
A magyar kormányfő a Facebook-oldalán megjelent videóban számolt be az uniós csúcs csütörtök este kezdődött tárgyalásairól. Szerinte „nem győztünk, de esélyt teremtettünk magunknak a későbbi győzelemre”.