Csányi Tamás: nem néhány ezren, hanem milliók nem akarnak rabszolgák lenni, őket fogom képviselni

A Jobbik új képviselője áprilisban is csak orrhosznyival maradt le a fideszes jelölt mögött. 

A politikus legfontosabb céljának választókerülete (a törökszentmiklósi központú Jász-Nagykun-Szolnok megyei 4. választókerület) képviseletét tartja. 

„Az április választásokon közel 41%-nyi voksot kaptam, alig kétezer szavazattal maradtam le a fideszes  Boldog István mögött. Akkor nagyon sokan helyezték belém a bizalmukat, most minden erőmmel azon leszek, hogy ezt megszolgáljam.”

fogalmazott Csányi.

Hozzátette: természetesen az országos politikai kérdésekkel is foglalkozik majd, mindenekelőtt a rendvédelem, és a közbiztonság, illetve tanár emberként az oktatáspolitika területén. 

Hangsúlyozta: a rabszolgatörvény és a hatalom jogtiprásai elleni küzdelemből is kiveszi a részét. „Bátor és innovatív” dolognak tartja, hogy hétfőn az internetes élő közvetítéseken keresztül 

„az MTVA székházba bemenő ellenzéki képviselők vették át a hiteles tájékoztatás feladatát, amelyet a 80 milliárd forintnyi közpénzből fenntartott közmédia nem hajlandó ellátni.”

Csányi maga is ott volt tegnap este a Kunigunda útján, és fontosnak tartja, hogy folytatódjon  „az illegitim módon elfogadott rabszolgatörvény” elleni küzdelem. 

„Nem leszünk Orbán rabszolgái, nem leszünk rabszolgák a saját hazánkban. A kormányzati hazugságokkal ellentétben nem néhány ezer ember, hanem országszerte milliók érzik ezt így. Értük is küzdeni fogok az Országgyűlésben”

szögezte le Csányi Tamás.