Stewardesst keres Orbán mellé a honvédség?

Megjelent egy online álláshirdetés, a következő fejléccel: „LÉGIUTASKÍSÉRŐ (szerződéses katona, Kecskemét)". Talán nem lövünk mellé, ha azt tippeljük, hogy a légierőnek nincs szüksége stewardessre. A szövegből az is kiderül, hogy az A319 Cabin Crew új tagját keresik. Két ilyen Airbust is vásárolt a honvédség, általában Orbán Viktor utazásaira is használják őket, például Izraelbe, Montenegróba, Salzburgba és Milánóba is honvédségi csapatszállítóval vitték a miniszterelnököt.

(444)

(Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)

sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
sss
2019. április 24. | 07:15
Bencsik
Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!
Szerkesztő:
Harmati András
sss
2019. április 23. | 16:39
Nem túl elégedettek a helyiek a fideszes városvezetővel.
sss
2019. április 23. | 15:45
Jöhetnek a kórházbezárások?

Szomorúbban nem is indulhatna a hét: a velünk élő 1995, a Nemzet Szakértő Közgazdásza, Bokros Lajos, pontosabban pártja, a Modern Magyarországért Mozgalom feladta a harcot, nem küzd tovább a modern Magyarországért. Mint írják:

„A Modern Magyarország Mozgalom hét éven át tartó önzetlen küzdelme, amelynek középpontjában az egyén, a vállalkozás és a piac szabadsága, a magyar nemzet és Európa érdekeinek egysége, a sokszínűség ünneplése, a népek közötti feltétlen szolidaritás, a szegények és az elesettek támogatásának, felemelésének parancsa állt, nem vezettek sikerre”.

Ezt olvasva nyilván olvasóink ezrei rohannak bánatukban a kisboltba vagy a kissarkiba egy kevertért, hiszen ők is tudják, érzik, nem vagyunk rá méltók, hogy egy ilyen párt képviselje a "szabadságelvű konzervativizmust, a kapitalista piacgazdaságot és a képviseleti demokráciát".